https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Polani že osmič igre treh vasi

Polana, 06.07.2014 ob 8:50  

V soboto je v Polani potekalo že osmo srečanje krajevnih skupnosti in igre treh vasi, kjer so se v šaljivih igrah pomerili vaščani Markišavcev, Nemčavcev, Polane in predstavniki MO Murska Sobota.

Tekmovalci so se pomerili v več šaljivih igrah: vlečenje traktorja, žaganje drv, skok v vreči, zabijanje žebljev, prebiranje zrnja, polnjenje balonov in prenos preko ovire, pobiranje jabolk, igra z balo, dojenje iz vedre in igri presenečenja. Vsaka ekipa naj bi imela po 40 tekmovalcev, a so jih imeli eni več, drugi pa manj. V posameznih igrah je sodelovalo vnaprej določeno število tekmovalcev. Za konec so pripravili igro presenečenja, za katero so organizatorji pred samim tekmovanjem povedali le, da bosta tekmovala iz vsake skupine po en tekmovalec in tekmovalka iz vrst predstavnikov krajevnih skupnosti s soprogami. Morali pa so v čim krajšem času pojesti vsak po 20 slanih palčk, kar ni bilo tako enostavno kot bi morda na začetku pričakovali.

Letos  se je najbolje odrezala domača ekipa Polane, ki je prejela pokal za prvo mesto, drugo mesto je pripadlo Markišavcem, tretji so bili Nemčavci, četrta in najmanj številna ekipa pa MO Murska Sobota. Podelili so tudi prehodni pokal, ki ga je letos prejela Polana, simbol Polane - štorkljo, ki je bila letošnji gostitelj, pa so prejeli predstavniki MO Murska Sobota.  Kljub vsemu je bil glavni namen prireditve kot že več let zapored druženje med krajevnimi skupnostmi in lepo skupno preživeti dan.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.07.2014 ob 9:45 svetnik gost

      Slik iz Motovilec nemate ?Pa kakšne slike kda sta dva enoga ribala ??Aha rejsan,to pa rejsan nesmite objaviti,ker bi bilo šokantno za nekoga ;-)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.07.2014 ob 10:06 SMC gost

      če-se-vam-jebe-za-nas-se-nam-jebe-za-vas - http://www.reporter.si/slovenija/prekmurski-kandidat-smc-%C2%BB%C4%8De-se-vam-jebe-za-nas-se-nam-jebe-za-vas%C2%AB/25681

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.07.2014 ob 10:44 poštenjak gost

      vidim ka se glasovi rejdno nabirajo....volitve se bližajo,tudi županske.....joj tak mi idejo na kurac

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.07.2014 ob 23:01 gost

      Župana je Petrijan napijzdo naj küjpi za sakšo krajevno skupnost eno srečko, te pa jih razdelij dece. Pa je rejsan tau napravo. Še slikau se je z diklinami, kere so odavale srečke. Je baje pravo ka de djau na face bok. Rejsan so bouge, da se tak nabejra glase. Vupan ka ne dobij volijtef.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.07.2014 ob 19:08 gost

      No pa so me že skenslali ;-) zelo lepo od portala.V temah kjer se moreš prijavit,se več ne morem,seveda malo preveč vem in je nastala panika ;-) Nete se razpisali,kak sta se dva svetnika zbila ? Čudno,verjetno van nej v interesu,ka naj narod izve ? bole verjetno je ka nesmite pisati o tem je tak ???Seveda zdaj se nejde o županu pa je vse tiho,vse ob svojem času.Nevem niti od kec vam pravica ka ste me blokerali,ka se nemren prijaviti ??? ok se bomo malo pozanimali kak je z tem ;-)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.