https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Nihče noče parcel na obrobju Murske Sobote

07.12.2010 ob 10:43  

Včeraj je v prostorih Mestne občine Murska Sobota potekala ponovljena javna dražba za parcele v SOIC-u. Tudi tokrat je bila neuspešna, saj ni bilo ponudnikov.

Tri stavbne parcele so se prodajale že drugič, vse tri skupaj pa so velike 44.677 kvadratnih metrov. Izklicna cena enega kvadratnega metra je bila 18,40 evra brez DDV. V primeru, da bi za omenjene tri parcele bil zainteresiran vsaj en kupec, bi murskosoboška občina lahko iztržila nekaj čez 822.000 evrov brez DDV.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. vinci
      07.12.2010 ob 11:06 vinci

      Ja, nika naj posadijo krumpše, ka de bar nekši hasek.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. lepi
      07.12.2010 ob 11:17 lepi

      Zdaj videte, ka ste zvolele. Namesto, ka be te zemljišča dale "zastonj" dobren firman, kera be zaposlela čim več lidi, rajše ove na občene oddavlejo te zemljišča!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. PREKMUREC
      08.12.2010 ob 9:01 PREKMUREC

      Sobočanci pa mate zgodbo u uspehu. Samo dosta guča pa malo haska.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.