https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Na Hrvaškem prepovedali seks v morju

11.07.2014 ob 11:00  

V letošnjem letu so na hrvaški obali številne spremembe glede obnašanj na plažah in v morju. Kor poroča Enavtika, je najbolj poostren režim na področju otoka Paga, v zalivih Zrče in Caska.


Za tiste nekoliko bolj drzne pa je letos prepovedano spolno občevanje v morju

Kazen za tak prekršek znaša kar 150 EUR. Tiste, ki bodo kršili nova pravila bodo kaznovali mestni redarji. Kazni za prekrške znašajo med 100 in 150 EUR. Mesto Pag je že natisnilo 100.000 letakov, ki jih bodo delili mladim na otoku. Redarji bodo sprva turiste le opozarjali, če pa se bodo kršitve ponavljale pa bodo izrekali stroge kazni. Paške oblasti pravijo, da so podobna pravila obnašanja sprejeli že na številnih svetovnih plažah, med drugim tudi na Ibizi.

Z letošnjim letom je prepovedano konzumiranje in nošenje alkoholnih pijač na javnih mestih. Prav tako je prepovedano povzročanje hrupa in neprimerno obnašanje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. porabje
      11.07.2014 ob 17:05 porabje

      Či šteri tak delajo, ka je drügi vijdijo... pa tau pravijo, ka je seks na obali nej tak dober, zato ka pejsko leko nut ide v spolni organ

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.07.2014 ob 19:19 pod gost

      Kmeti se naj somo gonijo po tom zamazanom balkani

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.07.2014 ob 21:21 gost

      jebo san sakše leto v morje pa mo jebo tudi letos....naša pripravi se haha

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.07.2014 ob 8:50 Gašper Matič gost

      Mo pa na slovensko obalo odli seksat. Jebeš glupe susjede.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.07.2014 ob 11:11 jebač na plaži gost

      In mestni redarji bodo imeli potapljaško opremo in gledali, če ga imam notri ali je še zunaj. IDIOTI !!!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.07.2014 ob 11:20 gost gost

      na hrvatiji de pomalen tak ka boš še če boš ščeo doma jebati mogo iti v cerkev župnika pijtati če lejko jebeš. ovin se je sfuzlalo od vere pa od pokvarjene morale. čakan den gda do župniki dosegnoli ka do se na hrvaških plažaj mogli lidje oblečeni sunčiti pa ženske z roubcami okouli oditi. samo rejsan, ka de z masko okouli mejne plavo gda mo našo pražo v morji ali kak do oni tou zaj kontrolejrali?

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.07.2014 ob 8:15 gost

      Zrče ja te ste še sploj nej bili tan ali pa premalo krat ker očitno resno nevejte kakšna svinjarije se tan dogajajo ! Nič ne prave človek kda se dogaja v meji normale samo to ka pa je tan pa je resno preveč

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.07.2014 ob 8:37 gost gost

      sex je neka čista normalnoga in je nej svinjarija. kak te misliš ka so tejbe napravili? ali si pa iz epruvete? negda se je nišče nej sekejro glede sexa v javnosti, te so pa začnoli nekšo moralo odavati kera je cejli svejt vničila. vsi znamo što je za tou kriv pa što nas še vedno prisiljuje ka se držimo nekših brezveznih norm obnašanja. dokler ne škoudin drugomi je nikša briga nej nikoga ka ges delan.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. porabje
      13.07.2014 ob 10:50 porabje

      Seks je teda normalen, či ga normalno činijo. Zatok, ka so na Nizozenskon stvorili pedofilsko politično stranko, ka bi dopistili pedofilijo. Tau je spotaklivo: düševno mantrajo malo deco, pa tau je normalno? Pa mij smo zdaj člani Europske unije.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.