https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Dobrovniku poteka nogometni turnir mladih

Dobrovnik, 12.07.2014 ob 15:30  

Toplo sobotno vreme je bilo naklonjeno Klubu študentov Lendava, da so v sodelovanju z mladino iz Dobrovnika lahko priredili že 4. nogometni turnir v malem nogometu na travi, ki pravkar poteka  v Dobrovniku. Po večernem finalu, ki bo ob 18 uri pa sledi še ogled tekme svetovnega prvenstva ter zabava z DJ-em.


Kot pravijo organizatorji, je dogodek namenjen športni rekreaciji in zabavi. Turnir se je začel dopoldne ob 10 uri in se igra po pravilih malega nogometa na travi. Na turnirju so poskrbeli tudi za to, da vsaka ekipa dobi zastonj hrano in vodo.

Vsak igralec pa dobi tudi dobil majico. Glavna nagrada za prvouvrščeno  ekipo znaša 100 evrov. Prve tri ekipe dobijo tudi pokale, izberejo pa tudi najboljšega igralca in vratarja.

David Solarič, eden od organizatorjev, je povedal: »Igralo bo 9 ekip, imeli smo možnost sodelovanja za 10 ekip, vendar je ena odpovedala. Ekipe so iz okolice Dobrovnika, iz Lendave, tudi iz Goričkega. Prireditev je postala že prepoznavna, kar  nas zares veseli, saj se združijo osnovnošolci, dijaki ter študentje. Letos je novost na turnirju tekmovanje v streljanju na gol, kjer bomo merili moč strela, zmagovalec pa dobi gajbo piva.« Ob tekmovanju potekajo tudi druge igre, med drugim tudi nogometni tenis. Vsi obiskovalci pa se tudi lahko rekreirajo na igrišču, kjer lahko igrajo košarko, odbojko in namizni nogomet.



Kot je še povedal Solarič, pa po koncu sledi zabava do jutranjih ur za vse generacije: »Dogodek pa organiziramo zaradi druženja, gibanja in ker v naši vasi nogomet pomeni veliko, pa seveda ker rabimo tudi nekaj tekmovalnosti.«

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.07.2014 ob 17:39 lali gost

      PA KA SE DAJETE V JAVNOST?????? Pri nas je pred kratkim bil turnir v malem nogometu , kjer je sodelovalo trideset ekip , pa se nismo metali na tole pikušijo !!!! Skratka igrajte se dečica , pa menje brskajte po teh straneh !!!?

      1 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.07.2014 ob 20:39 prdigalov tunč gost

      Vepa sami ste si krivi ka ste nej poskrbeli za medijsko pokritost. Pa tablete ne pozabi zeti....

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.07.2014 ob 20:59 jo gost

      @lali samo telko ka ti poven, ka z medijsko pokritostjo kak je Pomurec boš kar prece liden dao naznanje ge se kaj dogaja. pa še kakša dobra rejč prijde od prireditve pa do oni čez nekaj časa mogoče tudi 30 ekip meli. Me pa zanimle kelko te jih še te vij meli ka si zdaj tak glasen :) LP

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.07.2014 ob 21:00 grrrt gost

      piše se gajba puna piva in ne puno piva

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.07.2014 ob 9:04 kkkkk gost

      dobronak ---hat neki leven sarva

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.07.2014 ob 15:26 prekmurec gost

      Vsi ste pametni. Samo nevem Who the fuck? se ukvarja s takimi novicami. Kaj mate vi ljudje od življenja, da komentirate vsako drugo objavo na Pomurcu?? Pač prebereš novico malo pogledaš slike, mogoče naslednje leto greš sam tja in otoje to. Lali ti pa nevem, malo razmišljaj z svojo glavo in ne bit taki zakopleksanec.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      14.07.2014 ob 10:36 kobilje gost

      turba gori vogrin beži . delajte bazmi kečke ,bazmi kečke trdi

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.