https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Beltincih priredili igre v balinanju in vrtnem kegljanju

Beltinci, 14.07.2014 ob 12:00  

V soboto, 12.7.2014, so v beltinskem športnem parku v organizaciji Športne zveze Beltinci, Društva LABDA Beltinci in Športnega društva KRUGLA Beltinci potekale 1. Igre krajevnih skupnosti občine Beltinci v balinanju in vrtnem (ruskem) kegljanju.


V mesecu juniju so v beltinskem športnem parku pridobili dva nova športna objekta – balinišče in vrtno kegljišče, zato so se odločili, da popestrijo športno dogajanje v njihovi občini in organizirajo tekmovanje v balinanju in vrtnem kegljanju.

Tekmovalce, njihove navijače in ostale navzoče je na začetku pozdravil predsednik Športne zveze Andrej Pozderec, samo prireditev pa je povezoval Andrej Tot, predsednik Društva LABDA.

Tako v balinanju kot v vrtnem kegljanju se je tekmovanja udeležilo 8 ekip krajevnih skupnosti, sestavljenih iz štirih igralcev.

V vrtnem kegljanju so sodelovale ekipe: Dokležovje, Bratonci, Lipa, Beltinci, Gančani, Melinci ter 2 ekipi Lipovec. Zmagala je 1. ekipa Lipovec s 358 podrtimi keglji, 2. mesto so osvojili Bratonci s 339 podrtimi keglji, 3. mesto pa je s 317 podrtimi keglji osvojila 2. ekipa Lipovec.

V balinanju so sodelovale ekipe: Lipa, Gančani, Melinci, Beltinci, Bratonci, Lipovci ter 2 ekipi Dokležovja. Po treh krogih predtekmovanja so se v finale uvrstili Beltinci in 1. ekipa Dokležovja, kjer je Dokležovje zmagalo z rezultatom 13:3. V tekmi za 3. mesto pa so Melinci s 4:3 premagali 2. ekipo Dokležovja.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.07.2014 ob 13:45 MARTIN gost

      ČESTITAM VSEM EKIPAM K S , POSEBNO ŠE M E L I N Č A R J E M !!! BRAVO !

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.