https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Ladislav Lipič tudi uradno postal častni občan Murske Sobote

Murska Sobota, 16.07.2014 ob 17:00  

V Grajski dvorani je potekala slavnostna seja ob prazniku Mestne občine Murska Sobota. Podelili so tudi zahvalni listini in plaketo MOMS ter slavnostno razglasili častnega občana MOMS.

 

Mestna občina Murska Sobota praznuje 16. julija občinski praznik. Ob tej priložnosti je v Grajski dvorani potekala slavnostna seja mestnega sveta. Zbrane goste je najprej nagovoril župan Anton Štihec, nato pa so si ogledali krajši film oziroma predstavitev občine z dosežki oziroma realizirani projekti. V kulturnem programu so nastopili dijaki Gimnazije Murska Sobota: Maja Casar (vokal) in Dominik Ficko (kitara) ter Katja Štesl (vokal) in Danijela Vaš (kitara).

Na slavnostni seji so podelili priznanja MO Murska Sobota, o katerih je mestni svet odločil na 28. redni seji 1. julija 2014. Zahvalne listine Mestne občine Murska Sobota sta prejela Bojan Brenčič za uspešno vodenje družinskega podjetja ABD – DIMNIKARSTVO Murska Sobota in akademski slikar Drago Tršar za donacijo svojih del Pomurskemu muzeju Murska Sobota in Galeriji Murska Sobota.

Plaketa Vladu Karolyju, častni občan Ladislav Lipič

Plaketo Mestne občine Murska Sobota je prejel Vladimir Karoly za uspešen razvoj in odlično vodenje družinskega podjetja GMT. Naziv častni občan Mestne občine Murska Sobota pa je slavnostno  prejel Ladislav Lipič.

Vlado Karoly, desno

 

Ladislav Lipič, levo

Sledilo je slavnostno odprtje stalne razstave prejemnika zahvalne listine Draga Tršarja z naslovom Portreti slovenskih impresionistov. MIKK pa je na grajskem dvorišču pripravil pogostitev, ki bi jo lahko poimenovali kar piknik na travi.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.07.2014 ob 18:08 gost

      Zakoj Štihec nej povabo vse tiste, kere ga vabijo na prireditve, ge se promovejra pred volitvami. Banfi - Mura, ,.....

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!
    3. bimbo
      16.07.2014 ob 18:29 bimbo

      ojojoj in ka je ta gospod dobrega naredil za našo občino ???častni občan :-(

      14 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Za komentiranje se morate prijaviti!
    5. gost
      16.07.2014 ob 18:46 Ata gost

      Bil sem na prireditvi. Kaj je to krat bilo narobe oz. kdo je protokol pripravil? Vedno je najvišje priznanje podeljeval župan oz. v njegovi odsotnosti podžupan. Tokrat predsednica komisije za priznanja. Vedno se je v imenu nagrajencev nekdo zahvalil. Tokrat je župan enostavno Slavnostno sejo prekinil in povabil na otvoritev razstave. Res čudna prireditev. (poteka protokola). Še eno gasilsko društvo boljše organizira. Ja res je, da nekaterih sploh niso povabili pa bi morali še sam sem opazil.

      15 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. Za komentiranje se morate prijaviti!
    7. gost
      16.07.2014 ob 19:41 .... gost

      Pa Mandič Turško zlotou je že dobro je tüdi poulek Pavlinjeka nega znan je mel dosta dela na konzulati .Hja Lipič pa tak človek za sebe .Ne ven ge se pozna kaj v Soboti ka je napravleno z njegovov pomočjouv ?

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.