https://www.minicom.si/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.ris-dr.si/
http://ris-dr.si/go/563/1063/CENTER_ZA_DRUZINE_MURSKA_SOBOTA

LOKALNO

Potrjeno: Župana Štihca preiskujejo kriminalisti, ovadenih še sedem oseb

24.07.2014 ob 9:30  

Murskosoboškega župana Antona Štihca preiskujejo kriminalisti zaradi domnevne vpletenosti pri izdaji spornih potrdil s prirejenim datumom, ki jih je izdal murskosoboški davčni urad Muri 05 pri plačilu davkov in prispevkov maja 2012. 

Preiskavo je zaradi kaznivega dejanja oškodovanja javnih sredstev zahtevalo okrožno državno tožilstvo. Poleg Štihca je ovadenih še sedem oseb, nekaterim vpleteni akterjem je davčni urad že dal izredne odpovedi.

Višji državni tožilec Branko Murnmayer, namestnik vodje soboškega tožilstva, je pojasnil, da župana Štihca glede povezanosti z nogometnim klubom iz Murske Sobote niso ovadili soboški kriminalisti, ampak je preiskava stekla na zahtevo tožilstva. Kot poroča Delo, pa se župan ne čuti krivega in ne ve, zakaj je v preiskavi.  

Na Davčnem uradu Murska Sobota trije ovadeni

Zaradi ponarejenega potrdila o plačanih davčnih obveznostih za ND Mura 05 sta dva delavca ob službo.

Na okrožnem državnem tožilstvu so potrdili, da so prejeli kazenske ovadbe soboških kriminalistov »zoper tri uradne osebe iz Davčnega urada Murska Sobota zaradi suma storitve kaznivega dejanja ponareditve uradne listine oziroma napeljevanja k storitvi tega kaznivega dejanja«.


Poročilo o notranjem nadzoru nad izdajanjem potrdil o plačanih davkih in prispevkih na soboškem davčnem uradu bo »predvidoma končano v naslednjih nekaj tednih«, so povedali za Delo na generalnem davčnem uradu. A dvema uslužbencema davčnega urada so izredno odpoved delovnega razmerja že vročili: brez dela sta ostala namestnica direktorice Tatjana Gyergyek in vodja kontrolorskega oddelka Avgust Zakojč, ob tem pa naj bi policija Gyergyekovo in Zakojča, poleg njiju pa še kontrolorja Štefana Koltaja, ovadila zaradi prirejenega potrdila o plačanih davčnih obveznostih, ki ga je davčni urad soboškemu ND Mura 05 izdal maja 2012.

  Fotogalerija

  Komentarji

  1. gost
   24.07.2014 ob 9:44 Štihec & Topič gost

   Ne, ne on nič ne ve... Kdo je prisilil Komunalo, da je dala posojilo? Anton Štihec! In kdo je pritiskal na davčno upravo, da je izdala lažno potrdilo? Anton Štihec! Vse za svojega Topiča, ki ga je tako veselo podprl na županskih volitvah. Oba v zapor, ker sta uničila Muro, naš ponos.

   36 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
   24.07.2014 ob 9:48 Q gost

   Ne g. Župan ne ve zakaj je v preiskavi. Zanimivo, da ko je kaj takega nihče nič ne ve. Mislim, da mu je rok trajanja potekel in je čas za novi obraz.

   54 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  3. gost
   24.07.2014 ob 9:58 cimer te čaka gost

   Tik, tak... Tik, tak... Štihec se seli na DOB. Njegov cimer bo pa Janša, kateremu se zadnji čas prilizuje na veliko.

   59 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  4. gost
   24.07.2014 ob 10:13 a sad adijo gost

   A sad adijo, a sad adijo... I nikad više, i nikad više Štihec...

   81 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  5. gost
   24.07.2014 ob 10:29 ZOJA gost

   zakoj ste tkšni ve pa on ki je soboto spremeno v varaš trgovin na parcelah svoje mame in postavitev reflektorjev na murinem igrišču oj pardon stadiona v bakovcih ,denar od reflektorjev je naložo v slabo banko za poplačilo NK MURA dolgov ki sta jih sTOPIČEM NABRALA KAR NEKAJ kje je denar od evrope ki jih je dobila NK MURA tudi na slabi banki...glede kumonale ki je last občine pa se ne splača razpravljati kdo vodi posle DIREKTOR TEŠKO JE NESPOSOBEN EDINO ZNA POBIRATI DENAR ZA KURJAVO V LENDAVSKI KURILNICI KI JE ZLATO JAJCE SOBOŠKE OBČINE NAROD SO 30 LET PRINAŠALI OKROG Z CENO KURJAVE škoda ka smo slovenci hlapci sakemu ki ga izvolimo na volitvah ka bi nas zastopo v toj državi a nažalost vsak gleda za svoj žep in kak bi največ spravo na svoj račun brez veze je to tu pisati ljudje treba bo razmisliti kaj imamo v državi ki smo si jo izvojevali 90 leta inzačeli srati po socilzmu ki smo ga imeli otroci so hodili všolo zdravstvo je bilo zastonj kdo je hotel delati je dobo službo lačni so bili samo manjaki in delomrzneži zdaj pa je 35%lidi na robi preživetja to pa zato ka 15% lidi ima denar ki so ga dobili z posojilom ka so lahko odkupili fabrike ki so jih delavci postavili s svojimi penezami oni so kredite plačuvali z penezami ki so jih ustvarili z slabimi plačami delavcem mislim k lejko pišem knjigo o ton celi život NAROD DVIGNI SE IN POVEJ KONEC IZKORIŠČAANJ DENAR KI STE GA POKRALI PA VRNITE VSE DO ZADNJEGA CENTA POBRATI IZ VSEH FINANČNIH OAZ KJER IMAJO DENAR PA PSTAVITI DRŽAVO NAZDRAVE TEMELJE TROŠIMO KOLIKO IMAMO NE PA KOLIKO RABIMO..

   33 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  6. gost
   24.07.2014 ob 11:16 zapornik gost

   Čas je ka tudi o Štiheci zaporniki z Doba sporočijo, da je bil nedolžen :-)))))))))))))))))))))))

   20 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  7. gost
   24.07.2014 ob 11:16 lojze gost

   Za vsako rit raste palica. Samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bo palica dotaknila tudi Štiheca. Ja, res bo DOB počasi postal domovanje visokih politikov. Končno bomo postali pravna država. Vsa čast policiji, ker je pričela preganjati tudi župane. Župani so bili dolga leta nedotakljivi. Svinjarij se je nabralo, da je v nebo vpijoče. In končno se nekaj premika. Samo še postopke bo treba pospešiti, kot drugje v Evropi, kjer od ovadbe do pravnomočne obsodbe in zapora preteče samo pol leta. Ko pometemo z vsemi temi starimi obrazi in politiki ,,i so postali sami sebi namen, bomo zadihali in pričela se bo pot navzgor. Zadnje čase pa so se samo še zbirali določeni ljudje in omrežja okrog tistih, ki so delili denar, da so imeli svoje koristi. Vsak župan ima en kup svetovalcev in prisklednikov, ki nikoli niso nič ustvarili. Samo mastne plače vlečejo. KONEC je s tem.

   27 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  8. gost
   24.07.2014 ob 12:20 martina gost

   Vedno sem ga volila, ker je tako lepo obljubljal. Tokrat bo moj glas šel drugam. V 10 letih ni naredil nič razen par flik asfalta, kakšne mrliške vežice in prenove kinodvorane. IN še to je plačala občina namesto države, ker se ni znal in zmogel dogovoriti s takratno kulturno ministrico.

   32 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  9. gost
   24.07.2014 ob 12:21 kbg gost

   "Za vsako rit raste palica. Samo vprašanje časa je, kdaj se bo palica dotaknila tudi.....katerega od županov drugih pomurskih občin. Še bo v kratkem zanimivo! Štihec pa po moje nima prave konkurence, vsaj ne do zdaj!"

   9 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  10. gost
   24.07.2014 ob 12:21 gost

   HAHAHAHAHA, saj to se baje dogaja že cel čas, odkar je župan. Z denarjem mislim. Seveda ne bo nič kriv. Čudno da se je zadnje čase toliko hotel povezovati z IJJ. Res čudno.

   8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  11. gost
   24.07.2014 ob 12:40 občan gost

   Štihec je bil prijetna osvežitev po prejšnjem pijanskem vodstvu občine. Ampak z leti se je pokazal njegov samopašni in kot vidimo po novicah verjetno tudi kriminalni obraz. Ves čas se je govorilo o prijateljevanju z domačimi tajkuni in šeftu s parcelami, zdaj pa končno vsaj nekaj konkretno preiskujejo ustrezne ustanove. Nekdaj v času vlade JJ in moči previranta je policija zgleda vse prijave pometala pod preprogo.

   14 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  12. gost
   24.07.2014 ob 12:43 ads§#"bd gost

   Guči se ka je najlepša med občinarkami že obrnola kaput in nej več tak zagledana v svojega šefa ;-)

   21 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    24.07.2014 ob 18:02 milfa gost

    Ja take so. Ko jim gre za koristi se priliznejo zraven. Ko začne goreti pod nogami pa še najbolj zvesti zapustijo svojega šefa. Ženske so pri tem še hujše. Omenjena milfa pa itak gleda samo na denar in svojo rit. Ko bo priložnost bo takoj dvorila novemu šefu.

    24 2 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    25.07.2014 ob 10:02 Gost-lisica gost

    Ja, ženske so zvite lisice. Moškega ne vzame zaradi tega kar on JE, ampak se poroči s "položajem", ki ga predstavlja...

    20 1 Prijavi neprimerno vsebino
  13. gost
   24.07.2014 ob 12:49 gost

   Upam, da Štihec ne bo edini župan v Prekmurju, ki so ga vzeli pod drobnogled.

   28 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  14. gost
   24.07.2014 ob 12:51 mosad gost

   Župan resno nema konkurence, ker vsakšni grozi. Zato de kandidat skrivnost do konca, ka ga nede mogo diskreditejrati. Te pa skoči z grma....

   26 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  15. gost
   24.07.2014 ob 12:56 jaka tajna gost

   javna tajna, ka Lipič skoče z grma?!

   13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  16. gost
   24.07.2014 ob 13:07 gost

   NE obsojajte ga,vsi mi bi isto tak kot on gledali za svoj žep

   5 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    25.07.2014 ob 10:05 gost-goli in bosi gost

    Evo, pa smo tam. Potem se pa ni čuditi, če je vse pokradeno, mi pa goli in bosi. Mora biti nekje nekdo, ki bo delal dobro - za vse - ...

    4 1 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    09.09.2014 ob 11:54 gost

    hmh, ne ven či glij....sicer je pa Tonček biu pred lejti fejst pojep, samo lekar vlast sakšoga spremeni, ne glede na njegve dobre namene...žau, Tonček je zasviro moje zavüpanje...ne mre z nami delati "kak ...... s kislakovo turbo"...zdaj idemo malo na orto verzijo: pravo opozicjo, pravo levico (na desni so itak nekši fanatiki, salonska levica pa je isto neoliberalna kak desnica); čas je za "prpo" na županski volitvaj, kandidatof puno ... yupiiiii!

    0 0 Prijavi neprimerno vsebino
  17. gost
   24.07.2014 ob 14:11 lalek gost

   Ge pa fartek šou, ka nika ne druka za osumljenca ? Aja, valda njemi je osumljeni plačo zasluženi dopust.

   22 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  18. gost
   25.07.2014 ob 6:30 ss gost

   Sobota res nima sreče z župani. Zato vedno bolj tonemo, prehitevajo nas celo male občine. Najslabši med vsemi do sedaj, pa je prav Štihec. Tudi Lipič iz ozadja ni kaj prida kandidat, saj je po komolčarstvu popolnoma isti, kot je bil Gerenčer, bojim pa se, da bo v kratkem postal podoben Štihcu.

   24 41 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  19. gost
   25.07.2014 ob 9:23 gost

   Ge pa je tisti njegov svetnik Dundi ali Dundek ne ven točno kak se pijše. Znankar ga rouka boli, kelko krat je mogo rokau zdignoti, pa sploj nej znaul zakoj je tan.

   27 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  20. gost
   25.07.2014 ob 9:58 gost

   Lipič je v PENZIJI pa naj tan OSTANE...

   8 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    28.07.2014 ob 20:20 TRST gost

    Lipič nede kandidiro naj se Štihec ne boji. Tak ima pune lače zaradi te možnosti ha ha.

    0 0 Prijavi neprimerno vsebino
  21. gost
   25.07.2014 ob 10:09 gost

   ...ni samo soboški župan taki, tudi naši gorički majo dosta masla na glavi, eni si delajo ceste, drugi vikende, pa parkirišča pa še kaj z javni mi delavci, volitve so blijzi paste koga te volili.....

   6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  22. gost
   25.07.2014 ob 12:26 Lubenica gost

   Ja letos gres adijo Stihec in tvoja pavji rep ne bo vec zupanski. Kaj bos, kje bos in kaksna bo tvoja pot naprej pa samo bog zna. Letos je cas sprememb in ciscenje vsega slabega. Se veliko se bo dogajalo in pravicno razsodilo vsem tistim, ki so pokradli naso drzavo. Drzava pa smo mi vsi ljudje Slovenijo. ADIJO za vedno Stihec, JJ in ostali

   19 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  23. gost
   25.07.2014 ob 14:24 ms gost

   Na sobotainfo pa so nej smeli nikaj objaviti v vezi z Antonom ka njim je 100% prepovedal .Ja vrag je tou da ti ide za nohete .Meni je tüdi Šiftar pravo naj pijtan Toneka za petsto gezero € za Muro nej Šiftara un je samo izponu zapovejdano .Edni ove namačejo in na konci de pa razplet tak ka de vse potihnilo .Prepričani san ka de se še letos občutno podražijla kurjava .Vsi bi se mogli gor postaviti in enkrat konec napraviti z touf kurjavov .Kak je v Soboti drago tak je nikjer nej v Sloveniji

   23 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    09.09.2014 ob 11:59 gost

    smo že na Lendavski razmišljali o prehodi na lastno plinsko ogrevanje...menša kotlovnica, krajši vodi do več vhodov v bloke in ...investicija se povrne v 10 lejta..tou bi bilou fajn, samo lidge si ešče ne vüpajo, Komunala pa tou izkorišča....sicer pa se z blokovskimi plačili ogrejvajo policija, sodišče, občina, pa ešče što...razen če so tou laži...možno je, ka so, ker ovači je nej mogouče, ka bi takšo ogrevno moč lejko "potrošili tej bloki na Lendavski....ok, par jih je tüj v drüjgij ulicaj...je pa ogrevanje v MS eno najdrakših, plače pa ene najnižih v sloveniji

    0 0 Prijavi neprimerno vsebino
  24. gost
   26.07.2014 ob 9:31 sukič gost

   Zakojca bi trbejlo odpistiti ze 10 let nazaj. Nesposoben organ. Ka pa mesetarjenje z zemljisce?

   14 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  25. gost
   26.07.2014 ob 9:41 Q gost

   V Veliki Polani razkrili, kaj vse boste doživeli na letošnjem Pomurskem poletnem festivalu FOTO: Prleki že desetič namočili Prekmurce FOTO: 7. nočno gasilsko tekmovanje v Radovcih z Weekend bandom FOTO: Nora Prekmurska noč na letališče v Rakičan privabila ogromno obiskovalcev Danica Lovenjak na goričkem travniku doživela zen Razprodaja: Murina oblačila lahko v teh dneh kupite tudi do 90 odstotokov ceneje Krvav obračun med Romi iz Gomilic in Dokležovja zaradi skrbništva nad otrokom Naslovnica NOVICE LOKALNO GLOBALNO POLITIKA GOSPODARSTVO KULTURA RUBRIKE ŠPORT DRUŽABNO OSTALO KOLEDAR DOGODKOV MALI OGLASI POLITIKA Dejan Židan: Čas je, da v Murski Soboti dobimo novega župana

   0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  26. gost
   26.07.2014 ob 9:44 Q gost

   Zgoraj je napaka. To sem hotel prilepit: Dejan Židan: Čas je, da v Murski Soboti dobimo novega župana

   12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  27. gost
   26.07.2014 ob 19:48 gost

   meni se že tej Štihecov Tunček smijle. Na sakšo priredijtve se more pokazati, ka ga je lekar tak straj volitev. Vupan, ka do rejsan spremembe v toj soboškoj občine, pa ka de narod spregledno. Na Pujšče de se pred volitvami pa na velko zijdalo. Od prejšnjih volitev pa do zdaj pa je na njih pozabo.

   3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  28. gost
   26.07.2014 ob 23:01 gost gost

   Redko pridem na ta portal in vedno ista scena. Do onemoglosti verjetno isti osebki onanirajo po županu. Kot da mu bo ta gnojnica škodila na volitvah. Prej boste dosegli obratno.

   7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    27.07.2014 ob 8:13 Gost gost

    Če bo spet Romom delil "sladkorčke" zato da bodo njega volili.......in bo delal piknike, da se ljudem prikupi - Pravzaprav so to zdaj kar Soboški dnevi, potem verjetno res. Ker Prekmurci "dajo" že za toliko...in ne mislijo na resnejše stvari.. On pa to tudi ve...

    4 1 Prijavi neprimerno vsebino
  29. gost
   27.07.2014 ob 1:17 gost

   Se mi zdi ka so nej ta pravi dobili odpovedi na davčni....

   7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  30. gost
   27.07.2014 ob 9:37 gost

   Jaz pa bolj redko pridem na sobotainfo in na občino.

   3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  31. gost
   27.07.2014 ob 15:00 lllllll gost

   Že so položili temeljni kamen na Pijšči za gasilski dom .Glasovi so že küpleni .

   7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  32. gost
   27.07.2014 ob 19:32 Štrikec gost

   No te ga še pa probajte pitati kak tou ka je njegof brat kűjpo parcelo, te se je pa na ton mesti začo zidati današnji merkur. VERJETNO NAKLJUČJE

   5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  33. gost
   27.07.2014 ob 20:43 rrr gost

   Od štihca brat to misliš, štrikec?ta parcela je redno velka

   3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  34. gost
   28.07.2014 ob 6:39 Gost gost

   Diplomirani goljuf. Kdor je tat in goljuf po naravi, ga nobena diploma - niti doktorat ne spremenita v poštenjaka. To je težko sprejeti. Kar pa ne pomeni, da so "navadni" ljudje zato poštenjaki. Težko je izmed množice kandidatov najti tistega, ki je pošten, in ima še moč, da se spoprime z goljufi in tatovi, ki samo gledajo, kje te bodo okrog prinesli - za svojo korist. Saj so tudi takšni, samo se ne rinejo v ospredje. Zato pa so nam tisti, ki se oklepajo funkcij (denarja in oblasti) že skoraj vse pokradli. Kje najti pravega človeka ?!

   4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  35. gost
   28.07.2014 ob 8:56 gost gost

   To ka je Štihec sumljiva ptica je splošno znano, pa ka zna z določenih zakonov narediti sebi v prid. Tudi to ka je sodeloval pri parcelaj ge so se delale boute itd je znano dejstvo, tu je sodeloval tude s kakšnimi drugimi pejneznimi lidmij v MS, keri majo kakšne boute.. Za DAVČNO JE PA TUDE ZNANO KA STA ODPUŠČENA TISTIVA DVA KA STA NJEMENJE KRIVIVA MED TEJMI ŠTIRIMI KA SO SUMLJIVI. Tisti ka je napijso je osto pa tista ka je bila organizator vsega tude. Odpujstili so samo tistiva ka sta pravla ka to tak nejde kak so si v Muri zamislili ampak sta na konce nej poglednola še idnauk za ka je napisano, ker sta pač zavupala delavce. So pa mogle žrtve najti ka se je lejko najmanjši in največji člen skrilo ka preživita. No nekateri ka so tu že dugo faktor majo kar nekaj grehov že na grbi, malo pobrskajte tja 5 do 15 let nazaj, kako so se komu nej davki zaračunavali itd....

   5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  36. gost
   28.07.2014 ob 9:17 Gohst gost

   Strašljiva je možnost, da bi bilo res, da niti DAVČNI UPRAVI ni mogoče zaupati, da dela pošteno. I nad bogom ima boga............Kdo je vendar tisti, ki nadzoruje tistega, ki skrbi za red ? Da so preobremenjeni z delom, ker je več takšnih podobnih ? Ali se tukaj na DURS-u zanašajo na to, da ne bodo prišli na vrsto ali kaj?

   2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  37. gost
   29.07.2014 ob 9:35 pkkkkukkjiumsdklgjiorgkldfnglk gost

   Pa ka si je nej zadosta nakradno???

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  38. gost
   29.07.2014 ob 19:59 -Grof gost

   Nej fajn geli kda ti stopijo na prste zupan M.S. Tudi ka si delo nej bilo fajn do drugih ljudi. Vedno pride slejkoprej vse na dan. Ja tudi na Durs po segla roka pravice !

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  39. gost
   30.07.2014 ob 10:55 koritnki gost

   Hvala županu, za vse dobro kaj je napravo.

   2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  40. gost
   30.07.2014 ob 16:08 pop gost

   koritniki ......... edijno je nej napravo ka bi tebi in tebi enakim pamet razsvejto ka ne bi šli tak zabiti iz toga svejta

   0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  41. gost
   31.07.2014 ob 1:49 fartek pijanica gost

   Meni je paro dal ka iden lejko na dopust. Marš grdi kritiki našega najboukšega župana $tihejca crknite. On je najboukši župan in njega trbej voliti za župana. Si ostali do zanikoj, ker nemo ges fartek mel nika od njih !!!

   0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  42. gost
   31.07.2014 ob 1:52 veliki brat gost

   Zdaj pa že presegate domet štihčevega brata, ki je zaslužil za parcele v MS preko študentskih napotnic ...

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  43. gost
   31.07.2014 ob 1:58 serator gost

   poseren se na štihca in njegovoga brata. niti eden je nej vrejden pičkinoga dijma. banda nemarna !!! vupan ka cerar rejd napravi v toj Soboti ovak mo mij mladi mogli si v Avstrijo ........

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  44. gost
   31.07.2014 ob 2:08 občan gost

   Štihec se kaže v luči JJ. Čivka kot ujeti tič. Lipiča se boji kot hudič križa .... težko bo s tak nedostojno držo prepričal volilce .... prihaja tudi njegov konec, nihče ni večen ....

   2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  45. gost
   31.07.2014 ob 2:11 3lan gost

   Vi samo pisarite na foromu. Pravi akterji državne miljone pobiramo in se vam v brk smejimo ;-)

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  46. gost
   31.07.2014 ob 2:24 knjižnica gost

   A nobeden ne vidi povezave gospoda Milana Horvata, ki je štihčeva umazana cunja, ki si obupno želi direktorsko mesto svoje žene v knjižnici ?

   2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  47. gost
   31.07.2014 ob 2:31 eden gost

   Vaj babnica je tak blesava, ka slabšega govora ka ga je mejla za kulturni svetek nišče nej prešišo. Tak bednoga govora je nišče štel valda zadnji 50 lejt. Garant Štihčeva izbira da njemi obstoječe svetnice k Cerari begajo ! ;-) Samo knjižničarka njemi rit lijže ....

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  48. gost
   31.07.2014 ob 2:43 bandit gost

   He he bravo Pomurec !!! razkrinko si $tihejca pa njegove oprode...nesposobno knjižničarko Horvatovo wannabe magistro, pa trbej še Šoušovo rodbino. Kak de protikorupcijska komisija pravla glede hčerke podžupana ka je bila zaposlena ? Guč je ka je to korupcija, Deži pa v korupcijskaj postopkaj. Generacije so se menjale, Dežek nej nedotakljivi !!!

   2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  49. gost
   31.07.2014 ob 2:54 kodeks gost

   Šooš Deži se bori za kodeks ge se njegova hčerka lejko na občini zaposli, če glij je glupa kak točak, ali on je brezmadežen jezušček !!!! Banda sprevržena, nesposobno čerko je zaposlo !!! fuj ŠooŠ

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  50. gost
   01.08.2014 ob 14:16 - ORKAN gost

   Grmelo, bliskalo in treskalo se bo v obcini Murska Sobota.

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  51. gost
   02.08.2014 ob 16:41 občanka gost

   Menim da bi delov. razmerje moralo prenehati tudi direktorici davčnega urada MS,ker del odgovornosti nosi tudi sama (posredna odgovornost)mogoče je tudi ona pritiskala na zaposlene da tako potrdilo izdajo?Spomnimo se nekaj let nazaj ,ko je njeni tesni sodelavec pobiral (kasiral) od dolžnikov dolg pa ga ni nakazoval na ustrezne račune !Pa nič ,ker je ona zaščitena kot kočevska medvedka

   2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  52. gost
   05.08.2014 ob 10:18 občanka gost

   Pa da nadaljujem z mojim komentarjem glede odpuščenih na Du zaradi potrdil Muri, Ja direktorica se zmeraj skrije tako da sama za svoja nez. dejanja ne bo nikoli odgovarjala ,temveč kot nagrado bo imela večni mandat na tem del. mestu ,seveda saj ima za sabo stare strice iz ozadja v Ljubljani(Zk,Lds)

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  53. gost
   05.08.2014 ob 16:50 Stewen gost

   SRANJE - Napisal sem dva komentarja o nerazumno dolgem času objavljanja soboškemu županu nenaklonjenega članka in "udaril" po uredniku Pomucra, a nista bila objavljena. Imam občutek, da ima nekdo poseben interes.... Nisem iz soboške občine.

   4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  54. gost
   05.08.2014 ob 19:20 volitve gost

   @Stewen, tej portal ima svoje poslanstvo. Vsi znamo kakšno :)

   2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  55. gost
   05.08.2014 ob 21:27 gost

   fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj.....

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  56. gost
   06.09.2014 ob 13:50 LFL gost

   Bedaki Soboški boste podprli upokojenega policaja ki sploh ni PREKMUREC.Čisto podobno TOVARIŠEM

   0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    09.09.2014 ob 12:04 gost

    ej, majster LFL...podprli mo človeka z moralno-etičnimi načeli, poštenjon, pa če je z Marsa....dosta je teh "naših", ka delajo za sejbe...sicer pa što je pravo ka de doubo??? Sobota je v časi "štihcovanja" med vekšimi Pomurskimi občinami najbole nazadovala...razen pri boutaj (površine trgovin/na prebivalca).

    1 0 Prijavi neprimerno vsebino

  info_outline

  Opozorilo

  Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

  Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

  Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.