https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Odlični filmi na Letnem kinu v Lendavi

Lendava, 25.07.2014 ob 11:00  

Zavod za kulturo in promocijo Lendava tudi letos organizira Letni kino na letnem odru gledališke in koncertne dvorane. Na sporedu bodo štirje filmi, ogled vseh pa bo brezplačen. Prvi film Ugrabljeni, si lahko ogledate že nocoj.


Danes ob 21 uri bo na sporedu ameriška kriminalka/triler Ugrabljeni z Hughom Jackmanom v glavni vlogi. Film govori o skrivnostnem izginotju šestletne hčerke in njene prijateljice obupani tesar Keller zaupa detektivu Lokiju, da bo našel pogrešano hčerko. Loki ugrabitve osumi samotarskega voznika avtodoma, toda ker ne najde dokazov, ga mora izpustiti. Keller je kljub temu prepričan, da je čudak kriv, zato ga v valu obupa ugrabi in se odloči od njega zlepa ali zgrda izvedeti resnico o usodi svoje hčerke. Ker mu jeza in žalost počasi zamegljujeta razum, postaja njegovo ravnanje z zapornikom vedno bolj nehumano in nemoralno.

Jutri ob isti uri bo na sporedu francoska komedija Asterix in Obelix v Britaniji, v ponedeljek angleška komična drama Philomena, zadnji film pa bo na sporedu v torek in sicer triler Smrt v ledu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.