https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Vremenoslovci danes svarijo pred nalivi, močnimi sunki vetra in točo

30.07.2014 ob 8:00  

Za danes vremenoslovci napovedujejo padavine in nevihte, ki bodo najprej zajele jugozahodno Slovenijo, nato pa se bodo razširile preko večjega dela države.


Danes bodo ob nevihtah krajevno možni močni nalivi, predvsem popoldne pa zlasti v severovzhodni Sloveniji tudi toča in močni sunki vetra. Ob nalivih lahko močneje narastejo manjši vodotoki in hudourniki.

Kot napovedujejo meteorologi  Agencije za okolje RS (Arso), bodo najvišje dnevne temperature med 19 (zjutraj) in 25 stopinj C (popoldne).

V četrtek bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami, predvsem na vzhodu države že dopoldne. V petek in soboto bo dopoldne večinoma sončno, zjutraj bo ponekod po nižinah megla ali nizka oblačnost. Predvsem sredi dneva in popoldne pa bodo nastale krajevne plohe in nevihte.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. porabje
      30.07.2014 ob 22:07 porabje

      Z Horvatskoga je na nas prijšo takši groubi viher pa deš, šteroga smo nikdar nej vijdli. Skur je doj gülo streje na ižaj. V Medžimurji pa je ži povoden gratala. Zdaj do Raba, Müra, Drava gvüšno puno vode prnesle z brgouf

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.