https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurska mladina v soboto aktivna na Fankah

Moravske Toplice, 31.07.2014 ob 14:00  

V soboto, 2. avgusta, se bodo mladi zbrali na športno-zabavni prireditvi Fanke, ki bodo potekale od 10:00 naprej v Termah 3000 v Moravskih Toplicah.


Dogodek se bo pričel s turnirjema v odbojki na mivki in nogometu na milnici, nadaljeval pa z vodnimi igrami, atraktivnimi skoki v vodo, zaključil pa s koncertnim delom ob polnoči. Letos bodo na Fankah nastopile glasbene skupine Unicum, Emancipation band in Elemental, tekom dneva pa bosta za glasbeno podlago poskrbela DJ Berti in DJ Popi.

Klub prekmurskih študentov letos že tretjič organizira prireditev Fanke, ki za mlade, predvsem študente in dijake, pomeni športno poletno druženje v domačem kraju, preden se znova odpravijo v študijska mesta in šolske klopi. Fanke se bodo pričele ob 10. uri ter potekale vse do polnoči. Pričele se bodo s turnirjema v odbojki na mivki in nogometu na milnici, kjer je že v lanskem letu sodelovalo čez 20 ekip. Čez dan bodo potekale razne zabavne tekmovalne igre v vodi, za glasbeno podlago pa bosta poskrbela DJ Berti in DJ Popi.

Ob 18:30 bo nastopila mlada prekmurska glasbena skupina Unicum, nato pa se bo ob 20:00 pričel nastop skupine Emancipation band in ob 22:00 koncert popularne hrvaške glasbene skupine Elemental. Ob polnoči se bo prireditev zaključila, obiskovalci pa se bodo lahko udeležili nadaljnje zabave v Caffe Maj na Kranjčevi ulici 5 v Moravskih Toplicah.

Ekipe trojk se lahko na turnirja prijavijo na elektronskem naslovu info@kps.si, v ekipi  za odbojko na mivki pa mora biti vsaj ena ženska predstavnica.

Vstopnice za Fanke bo mogoče kupiti na dan dogodka pred zimskim vhodom v Terme 3000. Obiskovalcem bodo na voljo tri vrste vstopnic, in sicer:

-              celodnevna vstopnica – 10 EUR (vključuje celodnevni vstop v bazenski kompleks, obrok hrane, eno pijačo ter vstop v koncertni del),

-              popoldanska vstopnica – 5 EUR (vključuje vstop v bazenski kompleks od 12. ure naprej ter vstop v koncertni del),

-              večerna vstopnica – 3 EUR (vključuje vstop v koncertni del od 20. ure naprej ter eno pijačo).

Organiziran bo tudi brezplačni avtobusni prevoz na relaciji Murska Sobota – Moravske Toplice – Murska Sobota. Avtobus bo izpred avtobusne postaje v Murski Soboti odpeljal ob 10:00, nato pa bo obiskovalce popeljal nazaj v Mursko Soboto ob 00:00. Na avtobusni prevoz se ni potrebno prijaviti, zainteresirani lahko zgolj prosto vstopijo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.