https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na tokratnem petkovem Soboškem poletju nastopila domačinka Alma Merklin

Murska Sobota, 09.08.2014 ob 9:00  

Ta petek je na odru Soboškega poletja 2014 na Trgu kulture v Murski Soboti nastopila domačinka Alma Merklin.


Tokrat je v okviru petkovih glasbenih večerov Soboškega poletja nastopila Alma Merlin z Bandom In Concert s koncertom soul, r&b in blues glasbe. Domačinka se je tokrat predstavila s svojo sedem člansko spremljevalno skupino, ki jo sestavljajo kakovostni glasbeniki. Poleg Alme (vokal) so nastopili še Denis Horvat na klaviaturah, Marko Furek na basu, bobnih in kitari, Miha Gyorek na alt/bariton saksofonu, Grega Zver na tenor saksofonu, Boris Majcen pa s trobento. Polfinalistka oddaje X-Factor in ena izmed komentatork oddaje Zvezde Pomurja trenutno ustvarja svojo prvo ploščo skupaj s producentom Denisom Horvatom in drugimi priznanimi slovenskimi studijskimi glasbeniki. V Murski Soboti se je predstavila v celovečernem koncertu pred domačim občinstvom v svojem stilu in energičnim nastopom s številnimi svetovnimi uspešnicami, predstavila pa je tudi lastne skladbe iz prihajajočega albuma.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.08.2014 ob 9:52 JES gost

      Alma bravoooooo

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.08.2014 ob 10:11 japek gost

      čas je da bomo v večjem število obiskovali naše prekmurske ,glasbenike kateri imajo izobrazbo glasbenika,ne pa da hodimo na veselice ,karaoke blu plenet,in wikwnd bend pa nevem še kaj,bravo Alma in klavijaturist ter ostali na odru ,

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.08.2014 ob 10:34 gost

      neven či ti je ime japek ali si stvarno pravi glupi japek

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.08.2014 ob 13:16 joza gost

      Noben na tem odru nima izobrazbe za to, kar igra.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.08.2014 ob 16:30 gost

        Strel v prazno. Večina, če ne vsi, imajor glasbeno izobrazbo. Želim mi je žal, da nisem bil tam.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.08.2014 ob 22:11 japek gost

      got sem japek ti si pa kmet,verjetno igraš iz c dura,zato ti ne pašejo,klavijaturist je končal v gradcu glasbeno šolo,in vsi ostali , če ne vejš ulice sobote in si z njive prišo , potem idi samo nazaj mogoče najdeš kakšno pametno mušnico ka te vrak zeme prlej, lep pozdrav pa fajn plavaj na njivi

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.08.2014 ob 21:19 gost

      japek, da vidimo tebe kakšno maš pa ti izobrazbo in kak tvoj band špila? srmaček...

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.08.2014 ob 21:43 luliboy2 gost

      Že nekaj časa prebiram kometarje, katere na raznih forumih objavljate... res me ne čudi, da smo tam kjer smo, eni skriti v majhni zaprašeni sobici, ki si lahko privoščite nizkoten komentar in prikažete svojo lastno frustracijo in sovražni govor drugi namensko izizvanje prav prvih, da se naj pčutijo vsaj enkrat, ko seveda nekaj pokakanega o nekomer izrazijo, ker pač drugače se v življenju žal nimajo možnost in hvala bodu, da ne, ker si sicer bilo res hudo, podobno kot v poročilih ob 18.00. A res smo rojeni, da sosed sosedu ne privošči dostojno in v redno življenjnu, a nam je potrebno se med sabo fiz ali psih ubiti? mogoče, kakor v vojni, ko manipuliramo z ljudmi in na koncu preživijo le pozitivni, dobroželjni, saj se med sabo sami tisiti, ki so tam v majnih sabicah pred računalniki in izlivajo osebnost, pa sami ne opazijo,d av bistu opisujejo sabe sebe, ko nizkotno, osovraženo, ker drugače ne morejo svoje depresijo in srce pucajo. Torej, načelno naj živimo in pustimo živceto, koga pa briga mnenje drugih? Saj so le sodožejni in ne vredni niti tipkovnice. Polana čestitke, kometarji so kot zgoraj napisano, seveda pa sami vemo. bodi cool

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      10.08.2014 ob 22:16 falakurcizadobromuziko gost

      gost - | 10.08.2014 ob 21:19 , ti maš sigurno kakšen bend ka špila po veselicaj ali vas pa nišče nešče pa si zdaj čemeren na cejli svejt. obstaja tudi drugačna muzika kak pa tisti cigomigo ka se lajna na veselicaj. kvalitetna muzika fala bougi še itak obstaja neglede na takšne zarukance kak je v začetki omenjeni komentator.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.