https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Praznik vina in perecov v Dobrovniku

Dobrovnik, 10.08.2014 ob 11:10  

V kulturnem domu v Dobrovniku je v soboto potekala vsakoletna prireditev Praznik vina in perecov, ki so ga skupaj organizirali Zavod za okolje in turizem, Društvo vinogradnikov Dobrovnik ter Občina Dobrovnik.


Po uvodni otvoritvi je potekala pokušina vin in perecov, kjer so si obiskovalci lahko tudi ogledali, kako se izdelujejo pereci – enostavno, a okusno slano pecivo, značilno za našo pokrajino.

Potekale so tudi vinogradniške igre ter podelitev diplom društvenega ocenjevanja vin. Dogodka se je udeležila tudi prekmurska vinska kraljica, Tamara Casar. Po koncu programa je za vse prisotne potekala zabava z živo glasbo.

Več v spodnji fotogaleriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.08.2014 ob 14:23 Renkovci gost

      Ka tou za düplina na 6 sliki ka se obnaša kak deca v vrteci ?Vijdi se ka je nej dončal zdravljenja . Vougri tüdi delajo nekše bolondije vograske hat neki levan sarva bazmek v čobe notri

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.08.2014 ob 15:01 pravi sobočanec gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.08.2014 ob 15:03 pepi gost

      Po slikaj sodeč , je tole SREČANJE PIJANČEKOV! Vej so pa vsi nekan (VEN OBRNJENI ) , od pijače . Kaj je tole na sliki 6 mogoče gospaToplak Milena ? Joj prej je dosti boljše izgledala , ko se je pijsala Kovač ! Škoda , za njo !?

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.08.2014 ob 20:20 vinko megla gost

      Jezuš kak so pa edni srečni ka so lejko kšenki lokali pa perece kšenki jeli no edni ste pa ga hajdik spilij ka ste redeči kak zagorski porani jaj kmetje nej je za sakšoga vijno.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.08.2014 ob 6:38 Gost1 gost

      Megla je prišel nazaj. Najprle jj gvišno ženo pa deco naklesto te pa šel komentejrat. Kopinari pa se nej trbej tak čednoga delati. Fejst dobro zna što ge na 6. sliki. Mogoče pa na kopinarski IQ rejsan nevej!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.