https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

FOTO: Prvaka Labda Lige 2014 sta Založba Ajda in Duo Horvat

Beltinci, 12.8.2014  

V soboto in nedeljo je v Beltincih potekal finalni turnir Labda Lige 2014 v odbojki na mivki. Pri ženskah je bila najuspešnejša Založba Ajda, pri moških pa Duo Horvat.



Na Labda beach centru v Športnem parku v Beltincih je v soboto potekal finalni turnir Labda Lige 2014 v odbojki na mivki. V finalu se je pomerilo 13 ekip, 8 moških in 5 ženskih. V soboto so igrale dvojke na dveh igriščih, glavni boji pa so potekali v nedeljo na centralnem igrišču, saj je veliki finale v soboto prekinil velik naliv.  Obiskovalci in ljubitelji tega športa so lahko doživeli, kako potekajo tovrstni turnirji po Sloveniji, ki štejejo za državno prvenstvo. Za igralce je bil ob igrišču postavljen VIP šotor s športno ponudbo prehrane in pijače, tekmovanje s potekom in načinom tekmovanja pa bilo videno na info tabli.

 

Zmagovalci Labda Lige 2014:

MOŠKI

1. mesto: Duo Horvat (Tomaž Horvat, Primož Horvat)

2. mesto: Avtovleka Horvat (Blaž Grabar, Drejc Perhavec)

3. mesto: Škrjanec/Kuzmič  (Nik Škrjanec, Samo Kuzmič)

 

tekma za 1. mesto: Duo Horvat vs. Avtovleka Horvat 2-0 (21:10, 21:12)

tekma za 3. mesto: Škrjanec/Kuzmič vs.  Copata team (b.b. za Škrjanec/Kuzmič)

 

ŽENSKE

1.mesto: Založba Ajda (Zita Bednar, Urška Gomboc)

2.mesto: Korong  (Ana Praprotnik Flisar, Živa Drvarič)

3.mesto: Gabor/Donko  (Urška Gabor, Tadeja Donko)

 

tekma za 1. mesto: Založba Ajda vs. Korong  2-0 (21:12, 21:13)

tekma za 3. mesto: Gabor/Donko  vs.Bagari/Petek  2-1 (19:21, 22:20, 15:12)

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.