https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Mejaši razživeli Veliko Polano ob zaključku Pomurskega poletnega festivala

Velika Polana, 11.08.2014 ob 14:00  

Letošnji zaključek Pomurskega poletnega festivala je pripadel Mejašem, ki so na noge dvignili in razplesali obiskovalce v Veliki Polani.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.08.2014 ob 22:43 jarček gost

      Dragi moji , zakaj vam je težko , če jim je uspelo ???????Če boste složni , in zreli , bo tudi vam !!!!! Čestitke Polančarom , ki so vse tole pripravili.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.08.2014 ob 22:47 fidlboy gost

      No pa se je končalo pranje možganov poneumljene prekmurske mladine z hrvatskimi hitovi. Naslednjo leto bo pa program polanskih dnevov izgledal nekako takole- nedelja-Safet Bajrič, ponedeljek-Vesna Pičkarovič, Torek-Mile Kitič-sreda Vlado Kalember, četrtek Dražen zečič, petek, Jasmin Stavros, sobota Seka Aleksič in nedelja Novi Fosili. Tou ti bodo žurke za naš zaostali kmečki folk, pevalo se bo od ve do ve. In kako bi lahko zgledal program z slovenskimi bandi. Nedelja-Natalija Verboten, ponedeljek Mi2, torek The Drinkers, sreda Zablujena generacija, četrtek Gamsi. Petek Tabu, Sobota Kingston, nedelja Alya.tILE BANDI BI NAPRAVILI VEČ KOT ODLIČNO ŽURKO, SAMO NA ŽALOST NE NA pOLANSKIH DNEVIH. zATO SE DRŽITE PRVE VARIJANTE. Gdo ve morga pokličejo tudi že oodslužene Cro legende Džo Maračič Makija, Milo Hrničaa, Mišo Kovača, Kičo Slabinca itd, seveda če so še tile tipi sploh živi, no za polanske so dobri, tudi če bodo na pol mrtvi z berglami spejvali. Pa lep pozdrav v prestolnico hrvaško bosanske Velike Polane.

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.08.2014 ob 22:58 gost

      baje drugo leto prideta ustaš Thompson in četnik Bora Đorđević z gnilof ćorbof v dueti...što kaj zna???? To je tisti smrad ka je pravo ka smo slovenci bećki konjušari pa po tiston je že v Polani skasero evre od konjušarof

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.08.2014 ob 12:01 gost

      Zdaj bi Bora Đorđevič za prekmurce lejko pravo hrvatskosrbski konjušari..))

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.08.2014 ob 16:54 gost

      Absolutno.....Thompson tuli v svojon najvekšon hiti ...tjeraj bandu,tjeraj stoku itd...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.08.2014 ob 7:44 pančo gost

      Mamice , so bolj seksi kak hčerke !?Tak se tole vijdi in tak tudi je ! UŽIVAJMO!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.