https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Beltincih spremenjen prometni režim zaradi državne proslave

16.08.2014 ob 8:35  

Danes bo v Beltincih zaradi državne proslave od 16.30 do nedelje 17.8.2014 do predvidoma 2. ure zjutraj spremenjen prometni režim, zaprte bodo nekatere ulice in urejen obvoz.


Zaradi Državne proslave ob 95. obletnici združitve prekmurskih Slovencev z matičnim narodom, ki se bo odvijala v parku in na dvorišču gradu v Beltincih, bodo zaprte občinske ceste v naselju Beltinci in sicer:  del Ravenske ulice,  del Mladinske ulice, del Ribiške poti, dovozna pot h gradu in Športnemu parku Beltinci  in cela Krožna ulica. Obvoz bo urejen po vzporednih ulicah.

Foto: kraji.eu

Prosijo, da v času zapore upoštevate cestno prometni režim in navodila policistov ter gasilcev.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.08.2014 ob 22:58 REALIST gost

      jutri gremo na DOPUST a najprej bomo obiskali LEPOTE Slovenije,a da nepozabim prelepiti na registersko tablo NEMŠKO zastavo,ker če bom imel oznako Murska Sobota,bodo ŽABARI mislili da smo BEGUNCI,tako pa bomo izgledali z Nemško kot turisti...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.