https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: V Moravskih Toplicah so otroci na kampu spoznavali hokej

Moravske Toplice, 23.8.2014  

Tudi letos je v Moravskih Toplicah potekal v organizaciji domačega hokejskega kluba Hokejski kamp za osnovnošolce. Otroci so poleg  pridobljenih osnov hokeja prijetno športno preživeli teden.


Hokejski klubu Moravske Toplice je tudi letos pripravil šestdnevni hokejski kamp za osnovnošolce, najmlajša udeleženka pa je bila stara šele 5 let. Za košarkarskim kampom je to drugi najstarejši kamp v Pomurju. Letošnja osma izvedba je v športni park Term 3000 v Moravskih Toplicah privabila okrog 20 otrok, med njimi so bila tudi števila dekleta. To je letos že drugi kamp, prvi je potekal v mesecu juliju.  Udeleženci so poleg športno preživetega tedna in osnov tega športa prejeli na koncu še spominsko majico. Zjutraj so se otroci najprej zbrali in igrali družabne igre. Sledila je ura in pol igranja hokeja in spoznavanja osnov tega športa, nato pa je sledilo kopanje,  kosilo in zopet kopanje, dan pa so zaključili še z uro učenja hokeja in igrami. Nekateri otroci so člani kluba in hokej trenirajo, druge je prignala želja po učenju osnov tega športa, tretji so želeli športno preživeti teden itd.

Na drugi strani igrišča pa je prav tako vadila hokej skupina mladih iz Avstrije.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.