https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Odprli 52. mednarodno kmetijsko- živilski sejem Agra

Gornja Radgona, 23.08.2014 ob 15:00  

Dopoldan so v Gornji Radgoni odprli že 52. mednarodni kmetijsko-živilski sejem Agra. Pripravili so bogat kulturni program, slavnostni govornik na uradni otvoritvi pa je bil predsednik države Borut Pahor.


Obiskovalci sobotnega otvoritvenega sejma so bili deležni bogatega programa, ki so ga organizatorji letošnjega sejma pripravili pod prireditvenim šotorjem. Govor so imeli številni ugledni gostje kot so minister za kmetijstvo in okolje mag. Dejan Židan, predsednik Republike Slovenije Borut Pahor in drugi. Sejem je slavnostno odprl predsednik države, sledila pa je še predstava jahačev in jahačic, ki so s svojimi osmimi Lipicanci med občinstvo pognali obilo užitkov in sreč.

Prav tako pa so na svoj račun prišli vsi ljubitelji piva, kajti samo danes na sejmu potekal salon piva, kjer se predstavljajo tako mali kot veliki pivovarji iz okolice, tako da lahko obiskovalci degustirajo veliko različnih piv.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.08.2014 ob 17:23 Smrkci gost

      O, moj ljubi bog, slabo mi je, ko gledam "vse te imenitnike" ob otvoritvi, me prav zanima koliko se razumejo na kmetijstvo, kje pa so dejanski kmetijski pomurski strokovnjaki - morda se ti ne nastavljajo fotografom, kdaj si bomo priznali, da naša kmetijska politika rabi novi veter, ki prihaja iz stroke, ne pa ljubljanske paragrafe ....

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.08.2014 ob 9:49 Prekmurec gost

      Ge so pa "OTVORILI"kmetijski sejem ???

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.08.2014 ob 9:58 otvorili gost

      ha ha zbrisali so otvorili,pa komentare keri so na to opozorili tudi.Namesto ka bi se opravičili kak SMC -tehnična napaka ;-)

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.08.2014 ob 11:13 gostja gost

      Torej če vas nehče opozori in vam zadeve komentira.....nas je treba kar zbrisat....pravi odnos je to ja. Ampak če ste že popravljali, bi bilo logično, da vse popravite - razen če ne znate. Kopiram vaš stavek: "Prav tako pa so na svoj račun prišli vsi ljubitelji piva, kajti samo danes na sejmu potekal salon piva, kjer se predstavljajo tako mali kot veliki pivovarji iz okolice, tako da lahko obiskovalci degustirajo veliko različnih piv." V kolikor pa ne znate pa si lektorje najamte - da bo vsaj malo imelo smisla. Ta stavek nima ne repa ne glave - sramotaaaa

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.08.2014 ob 21:53 metka gost

      Pa vij znate malo lepše tudi opozoriti na napake, ali takoj skakati, pa žaliti?Kje imate osnove kulturnega obnašanja? Lejko bi štoj sam sejem komentiral, nej ka iščete napake v člankih.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.