https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: D`Kwaschen Retashy poskrbeli za nor zaključek Mokrega petka

Kobilje, 24.08.2014 ob 7:00  

Sinoči je na Kobilju potekal že tradicionalni 11. Mokri petek. Čez dan so potekale "mokre igre", zvečer pa so za nor zaključek poskrbeli D`Kwaschen Retashy, ki so na noge spravili še najbolj zadržane.


Več fotografij v spodnji galeriji...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.08.2014 ob 11:57 gost

      No ja . Na Kobilju v najbolj (ODŠTEKANI )vasi se lahko dogajajo take stvari , z takimi konji , ki so nenormalni lajdraši !Vij Kobiljanci še morate dosti dati skozi , da boste prišli do stopnje civiliziranosti , ki je danes nuja za obstoj !!!!!!! Slike kažejo svoje .......

      4 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.08.2014 ob 12:07 gost

      gost...popuši kurac konjski...bedak zarukani

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.08.2014 ob 13:07 Kobilčan gost

      Jau mij na Kobilju delamo vse po vprek .Pa ne gledamo nič se parimo vse povprek škoda je samo da nimamo elektrike no se pa barem .Vsi parimo med sabo rodbino,sosedi ,bratiin sestrami glavno da so otroki živi in zdravi veš gost.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.08.2014 ob 18:57 gost

      no ja, eni bi pa radi bli na sakoj sliki

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.08.2014 ob 23:53 THOR gost

      gost....glede na tvoj komentar sklepam, da imaš končanih 6 ali 7 razredov osnovne šole! Prvo se nauči oz se pozanimaj, kako se sploh reče prebivalcem Kobilja! Kot drugo mi prosim razloži zakaj V NAJBOLJ ODŠTEKANI? Kar se pa tiče civiliziranosti, v civilizaciji imajo ljudje imena, tudi gost ni slabo ime, ampak nisem še slišal da bi kdo od staršev svojega otroka poimenoval tako...Iz tvojega komentarja sklepam, da si že veliko dal skozi. Zakaj pa nam nič ne poveš o teh tvojih dosežkih? Pes ki laja ne grize. Ti zagotovo nisi pes, si pa glede na tvoj komentar nekaj hujšega. Nebi rad ugibal kaj si, ker bi se zagotovo zmotil, zato predlagam, da poveš sam.

      15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.