https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Lendava: Med čiščenjem prostorov čistilko stresla elektrika

29.08.2014 ob 7:37  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, ki so se končale le z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, nesrečo pri delu, samomor, tujcu zasegli osebni avtomobil, dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih in povoženje divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali dva vloma v stanovanjski hiši, tri tatvine, drzno tatvino ter zasegli bankovec za 20 EVR za katerega se sumi, da je ponarejen. V Radencih so bili pri vlomu v hišo s kraja pregnani trije osumljenci. S kraja so se odpeljali z osebnim avtomobilom, ki so ga kasneje pustili v bližini in naprej pobegnili peš. Dva osumljenca sta močnejše postave in krajših las. Zaradi tega pozivamo vse občane Radenec in okolice, da polagajo pozornost na sumljive osebe in o pojavu sumljivih oseb takoj obveščajo policijo na številko 113.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so po intervenciji policistov s kršitvami prenehali.

V Lendavi je med čiščenjem prostorov čistilko stresla elektrika. Odpeljana je bila v bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da je utrpela lahko telesno poškodbo. Z ogledom in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da so na tleh ležale električne žice, ki niso bile izolirane in je bila v njih napetost.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.      

Fotogalerija

Komentarji

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.