https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Zaključili so se počitniški programi Vesele angleške urice v Rakičanu

Rakičan, 30.08.2014 ob 8:30  

V petek so se v RIS Rakičan zaključile zadnje počitniške Vesele angleške urice. Otrokom zadnje skupine so se pridružili tudi otroci iz prejšnjih programov, ki so potekali v gradu Rakičan čez celo poletje. Staršem in prijateljem so pokazali kaj so počeli in se naučili ter veselo zapeli in zaplesali.

!!!OGLAS!!

!

Čez poletje so v RIS Rakičan potekali počitniški programi Vesele angleške urice, na katerih so mladim »Risom« in »Risicam« na zabaven način približali angleški jezik. V angleškem jeziku so se pogovarjali, peli, plesali, igrali, zabavali, ustvarjali, družili... Čez dan so potekale tudi športne in zabavne vsebine kot npr. zumba, jahanje, kreativne delavnice, streljanje z lokom, kopanje v bližnjih termah, priprava prekmurskih jedi, počitniškega tabora itd. S pomočjo prostovoljcev iz tujine so spoznavali evropske države in kulture iz katerih izhajajo.

Izvajali so 2 programa. Program Ane Mari je potekal od ponedeljka do petka med 6.30 in 16.30 uro.  Program Julijus pa je potekal od nedelje do petka s 24-urnim vsakodnevnim varstvom. V petek so se predstavili staršem in prijateljem kaj vse so čez teden ustvarjali in se učili. Zaigrali so predstavo Alica v čudežni deželi, najmlajši so se igrali v angleščini igro, starejši pa zaplesali in zapeli, na koncu pa so vsi zapeli še himno tabora.

Program je bil izveden letos drugič, letos ga je obiskalo skoraj 500 otrok, polovica iz Pomurja, druga polovica pa iz drugih delov Slovenije. Naslednji počitniški program pripravljajo za jesenske šolske počitnice, ki bodo prav tako tematsko obarvane.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.