https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Se je Robertu Časarju na begu pridružila še družina?

02.09.2014 ob 11:13  

Ubežniku Robertu Časarju naj bi se v teh dneh v ubežništvu pridružila tudi žena in otroci.


Lendavčan Časar, nekdanji šef Luke Koper je bil lansko jesen pravnomočno obsojen na 5 let in 9 mesecev zapora zaradi zlorabe položaja in prejemanja podkupnin. Ker ob dogovorjenem datumu sredi marca v zapor na Dobu ni prišel, je policija za njim razpisala tiralico.

Je pa v začetku šolskih počitnic Časarjeva žena na Komunali Koper dala odpoved. Časarjevi sosedje so že takrat opazili, da na dvorišču ni več avtomobilov, prav tako pa niso videli ne žene ne otrok, poroča Siol.net. Prvi šolski dan pa so v eni od istrskih osnovnih šol pogrešali tudi Časarjeva otroka. Šoloobvezna otroka namreč iz šole nista bila izpisana, šole pa tudi nihče ni obvestil, da ju ne bo v šolo. Vodstvo šole je o odsotnosti obvestilo policijo, v kolikor pa otrok tudi do konca tedna ne bo, bo šola zakonsko obvezana, da o tem obvesti center za socialno delo.

Kot pojasnjujejo na policiji, so v času, odkar je bila izdana tiralica, dobili že vrsto podatkov in informacij, kje naj bi se skrival. Pri iskanju nekadnjega šefa Luke Koper tesno sodelujejo s tujimi varnostnimi organi, podrobnosti aktivnosti pa za zdaj zaradi nevarnosti ogrozitve akcije še ne izdajajo.

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.09.2014 ob 12:41 banda SDS gost

      banda SDS-ova

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.09.2014 ob 13:34 gost

      Pravijo ka je prestopo v SMC. Isto kak njegov soimenjak.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.09.2014 ob 14:16 felix gost

      Po nasvetu iz Doba je odšla cela družina saj pa imajo polno davkoplačevalskih milijonov zato se ne sekirajte za njih,mogoče bo pa kandidiral na SDS-ovi listi za župana Kopra ali Lendave.Policija pa itak sodeluje z njimi tudi odvetniki in sodišča,le za sirotinjo je vedno dosegljiv zakon in pravica,kreteni ,da večji ne morete biti potem pa v parlamentu o pravu in pravni državi.Komu in kako dolgo si upate in se boste delali norca iz ljudi,prihaja čas ,da se nekaj zgodi?

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.09.2014 ob 17:42 gost

      VIJ STE NORCI KA OD TEH PIJŠETE !!! KAKŠI NASVET IZ DOBA ?EŠČE MALO , PA BOSTE VIDELI V OBJAVI , KOLKO MILIJONOV SO TILE SPOKRALI , IN ŠE KRADEJO !TISTO KAR JE NA DOBU , JE KAPLA V MORJE !!! BOSTE VIDELI IN SLIŠALI !

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.09.2014 ob 7:09 gost

        Če misliš zapornika tipa Janša ne more več nihče toliko nakrasti ker nima več kaj,drugače pa za prvo trditev nastavi ogle

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.09.2014 ob 18:53 SIVLER gost

      GOVORI SE ,DA SE JE V lENDAVI UJELA ENA RIBA!!!???VSAKA RIT PRIDE NA SEKRET,PREJ ALI SLEJ..HA.HA.HE.HE.HI.HI.....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.