https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Požar na stanovanjski hiši v Doliču

13.09.2014 ob 7:21  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali 2 prometni nesreči pri katerih se je ena oseba hudo telesno poškodovala, 6 kaznivih dejanj, 8 kršitev javnega reda in miru, ter požar na stanovanjski hiši.

http://www.pomurec.com/data/galerija/14/09/a137d0d8a9ec7d31285007fa2322a3493341d643/21410585701pol_avto.jpg

V Radencih je kolesarka pri sestopanju s kolesa padla po pločniku, pri tem pa se hudo telesno poškodovala. Z vozilom prve pomoči je bila odpeljana v Murskosoboško bolnišnico, kjer je ostala na zdravljenju.

Na področju kriminalitete so policisti  v Gornji Radgoni obravnavali kaznivo dejanje goljufije.

Policisti policijske postaje za izravnalne ukrepe so obravnavali dva tujca katera sta se pri kontroli izkazala s ponarejenimi dokumenti za vozilo. Zoper oba bo podana kazenska ovadba. Na območju Murske Sobote je bilo obravnavano kaznivo dejanje zatajitve, ko si je storilec protipravno prisvojil osebni avtomobil, prav tako pa sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji goljufije.

Okrog 8.40 ure so bili obveščeni, da je prišlo do požara na stanovanjski hiši v Doliču. Z ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je do požara prišlo zaradi napake na električni napeljavi. Požar so pogasili okoliški gasilci, pri tem pa ni bil nihče poškodovan. Nastalo je za okrog 15.000 evrov materialne škode. 

Javni red in mir je bil kršen 5-krat v zasebnem prostoru in 3-krat na javnem kraju. Kršitelji so ob intervencijah policistov s kršitvami prenehali, razen v enem primeru, ko je bil kršitelj zaradi nadaljevanja kršitve pridržan na policijski postaji v Lendavi.

Še obvestilo lastnikom stanovanjskih hiš:

V zadnjem času na območju policijske uprave beležimo porast vlomov v stanovanjske hiše, zaradi česar pozivamo lastnike, da tudi sami poskrbijo za varnost svojega premoženja tako, da pred odhodom od doma zaprejo okna in zaklenejo vrata. Svetujemo jim tudi, da doma ne hranijo večje količine denarja ter nakita, saj je ta pogosto plen vlomilcev. V primeru, da ob prihodu domov opazite, da je bilo v času vaše odsotnosti vlomljeno v hišo, pa nemudoma o tem obvestite policijo na številko 113, ter v objekt ne vstopajte.

Ceste so spolzke

Ceste v Pomurju so to jutro mokre in spolzke, ter na večih odsekih tudi poplavljene, zaradi česar so zaprte za ves promet. Udeleženci v prometu naj se ravnajo po postavljenih označbah in obvestilih ter po navodilih gasilskih in drugih ekip ki so na terenu.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju celotne Policijske uprave.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.