https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Svečani sprejem maturantov generacije 2014 na Ekonomski šoli Murska Sobota

Murska Sobota, 16.09.2014 ob 10:00  

V ponedeljek so na Ekonomski šoli Murska Sobota pripravili slavnostni sprejem maturantov generacije 2014 v rednem in izrednem izobraževanju.

Še zadnjič so se dijaki Ekonomske šole Murska Sobota postavili v vrsto kot so bili zapisani v redovalnici. Ravnatelj šole Darko Petrijan je čestital in predal rdeč nagelj vsem udeleženim maturantom, ki so v minulem šolskem letu uspešno končali poklicno ali splošno maturo in popravil čop na maturantski kapi iz desne na levo stran, kar je znak opravljene mature. Posebej so nagradili najuspešnejše, zlate maturante. Pripravili so krajši kulturni program v katerem so nastopili z glasbo, plesom in recitacijami dijaki nižjih letnikov šole ter tolkalna skupina Beat Chaasers iz Glasbene šole Beltinci. Svečanega sprejema maturantov so se udeležili tudi številni družinski člani maturantov. Za vse so po slovesnosti pripravili še pogostitev.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.