https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Promet po spremenjenem prometnem režimu v Murski Soboti povzroča kaos

Murska Sobota, 26.09.2014 ob 10:00  

Rekonstrukcija železniške proge Pragersko – Hodoš in modernizacija nivojskih prehodov v Murski Soboti je že drugič v kratkem obdobju spremenila prometni režim v mestu, ki povzroča pravi kaos na cesti.


Spremembe režima in obvozi med vozniki povzročajo zmedo in kaos, v času, ko se v mesto pripelje vlak, pa tudi nevzdržne kolone na cesti. V prvih dneh so promet na najbolj kritičnih delih usmerjali policisti, zdaj pa se morajo vozniki, ki v množici prometnih sprememb kakšno oznako hitro spregledajo, znajti sami.

Kako sedaj to poteka na prizorišču samem, nekateri občutite vsakodnevno, lahko pa si ga ogledate tudi na spodnjih fotografijah.

Več fotografij v spodnji galeriji...

Fotogalerija

Komentarji

  1. gost
    26.09.2014 ob 10:10 smrkci gost

    10 lejt du tau delali,itak takšna je navada v prekmurji in 10 delodajalcev se bo menjalo.Eh jebi ga tak je.

    5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
    26.09.2014 ob 10:46 Realni gost

    Pa dobro lidje samo se nekaj bunite kak je vse narobe! Poglednite stvar malo z pozitivne strani: Sobota de dobila obvoznico ka se za sodobno mesto spodobi pa ne motajte ka se zdaj stari nedo znajšle pa neven ka vse nej!! te najbokše ka mamo vse po staron pa smo 100 let za leseno žlico pa se prilagajamo starin upokojencon keri se ne zanjdejo v dvopasovnon krožnon. Glede zmede pa še večje gužve v časi gradnje pa normalno ka de če gradbeno podjetje more napraviti obvoz keri je valda dukše kak prejšnja cesta. Taka samo malo potrpite pa de vse dobro! Te spletne portal Pomurec pa tak samo bedarije piše pa lidi zavaja! Smrkci čas gradnje podvoza je čisto realen, ovak bi pa lejko bili srečni ka celotno zadejvo dela domače prekmursko gradbeno podjetje keromi v ton časi kak smo JEBENO dobro ide!

    22 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  3. gost
    26.09.2014 ob 11:10 - gost

    jaz stanujem v bližini in mi lahko verjamete, da ni prav nič zabavno. oba podvoza delajo naenkrat, ko bi lahko ves promet mirno speljali preko vegove ulice, ako bi se pravočasno uredila do zaključka gradnje krožišča. slabo planirano to je razlog za ves kaos. pa tista obvoznica mimo mure je tudi luknja na luknji. zakaj tega niso preplastili?!?!

    1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  4. gost
    26.09.2014 ob 13:02 Nerealen gost

    Realan, pa ti si pametan u tri p....materine!

    1 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  5. gost
    26.09.2014 ob 14:31 paci gost

    Napijsal bi ven ! Če gre temu izvajalcu del dobro , to ne vpliva na poteg tega dela , ki gre prepočasi ! Polovica teh delavcev in vodilnega kadra , samo smeta na gradbišču ! Tej zgrablenci od Ramadana nemaju pojma zakuj pa kak ! Zatou pa ide vse tak pomali lagano in projekt se bo zaradi zahtrvnosti dek , lahko celo podražil !?

    1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  6. gost
    26.09.2014 ob 16:04 ocverek gost

    Te promet je tak vredi in krožno križišče tudi.Lepo je vse označeno keri je delal izpit .Verjetno pa dela problem bole ženskam ker so med njivami delale izpit bole tan majo prakso menjavanja in tak dele.Tou je za normalne lidij dobro za kakšne kmete pa nej tak tou je.

    8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  7. gost
    26.09.2014 ob 16:25 gost gost

    ge na slikah ne vidim nikšoga kaosa. Pa nabijate s člankom v znano smer. Pa valjda se zadeva mora prilagoditi, če se zida. Vsi bi samo neka meli, gda se pa kaj dela, se pa bunite. Ka mislite ka se krožišče prpela s helikopteron pa doj spisti? Zdaj je pa faktor kak do se starejši znajšli. Če se ne zanjde in ne vej slediti signalizaciji je nej sposoben voziti in trbej zeti vozniško.

    10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  8. gost
    26.09.2014 ob 20:03 markos gost

    zakaj kaos sej pa vse označeno s tablami :D

    3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  9. gost
    26.09.2014 ob 21:39 maranelo gost

    prvo se eni naj naucijo gledati znake ,nej ka se vozijo kak da so na luni, ka ne vidi ka ma znak prednostna cesta pa stojij v krizisci pa ne vej ka bi delal,po drujgoj strani pa pa ne vijdi ka ma stop znak pa se samo pela jebe se njemi ka bo ,dobro znna ka se vsaksi den vozin po soboti ka san voznik kamiona pa vcasih malo ne znoren ka delajo

    5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  10. gost
    27.09.2014 ob 11:46 gost gost

    Ge mislin ka vi na pomurci mate tu malo kaos. Rešitve glede na velikost del so s tejmi obvozi rejšene maksimalno dobro.

    3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  11. gost
    04.10.2014 ob 23:06 lolaaa gost

    na ton pomurce drugo nevejte kak šinfate!dosta vozen okauli, pa te krožne je zaj dosta baukse kak prle križišče s semafori! što se tu ne znajde če ste tak pametni s šinfanjon pa kaos delate v promete ite še idnauk izpit delat ali pa se z biciklinon vozte!!!

    1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.