https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Sobotni MIKK-ov sejem z veliko razstavljavci in obiskovalci

Murska Sobota, 04.10.2014 ob 16:15  

V soboto je na grajskem dvorišču potekal MIKK-ov sejem, tokrat v razširjeni ponudbi. Poleg številnih razstavljavcev, je bilo tudi veliko obiskovalcev.


Mize razstavljavcev so bile tokrat bogato obložene z ekološko zelenjavo, sadjem, medom, čokoladami, siri, salamami, domačim kruhom in namazi, testeninami, likerji, vinom, kašami in mokami,  raznimi olji, čaji, mili itd. Niso pa manjkali umetniški izdelki mladih prekmurskih oblikovalk nakita, starine in pa zanimive kreacije iz plastenk. Za najmlajše so pripravili otroški program. Gledališko društvo Pisani mehurčki je pripravilo zanimivo otroško predstavo s čarovnico. Trgovina Bioteka pa je poskrbela za popestritev programa z delavnicami porisave s kano, obiskovalci pa so lahko poskusili njihove zdrave sadno-zeliščne napitke. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.10.2014 ob 10:55 tinč gost

      NAJVEČ________ KRAMARSKI SEJEM !!!! Dosti, predosti stvari , ki jih na takem ( SEJMU ) nebi smelo biti ! Odgovorni , naj se argumentirano zamislijo nad dejstvi , da pa res ni vse zlato kar se sveti ! ? Obiskovalci ja , kaj pa kupci ????

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.