https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Izšel uradni aftermovie RokON home street showa 2014

04.11.2014 ob 9:55  

Tako kot že preteklo leto, je tudi letos v sklopu festivala Soboških dnevov nastopil v središču Murske Sobote stunt motorist Rok Bagoroš in navdušil večtisoč glavo množico. Sedaj je na voljo tudi uradni video z nastopa »RokON Home Street Show 2014«.


Slovenski motoristični virtuoz, stunt motorist, 25-letni Rok Bagoroš, je letos poleti v domačem koncu Slovenije, v Pomurju, že drugič organiziral svojo spektakularno predstavo – »RokON Home Street Show 2014«. Mladi Pomurec se je s prireditvijo v centru Murske Sobote tako že drugič poklonil domačinom ter se jim z atraktivnim programom na tak način zahvalil za pomoč in podporo.


Letošnji program se je pred večtisočglavo množico v centru Murske Sobote začel že v popoldanskih urah, med drugim je obiskovalce z atraktivnim športnim avtom KTM X-Bow vozil profesionalni avstrijski voznik Fabian Lauda; sredstva  zbrana s prispevki za vožnje bodo namenjena v sklad neprofitne fundacije »Wings For Life«.

OGLEJTE SI FOTOGRAFIJE Z ADRENALINSKEGA SPEKTAKLA Z VONJEM PO BENCINU IN GUMAH:

(za ogled kliknite na zgornjo fotografijo)

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.