https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POLITIKA

Občina Turnišče: V drugem poskus izoblikovan KVIAZ

Turnišče, 15.11.2014 ob 10:00  

Potem ko predlog županje Vesne Jerala Zver na konstitutivni seji občinskega sveta Občine Turnišče o imenovanju Komisije za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja ni dobil potrebne večine, so o sestavi komisije odločali na četrtkovi seji.


Tokrat je za predlog, ki so ga člani občinskega sveta oblikovali na predhodnem srečanju, glasovalo 11 članov občinskega sveta, trije so bili proti. KVIAZ bodo v prihodnjem mandatu sestavljali Vincenc Litrop, Alenka Horvat in Janez Lebar.

Kot je pojasnila županja, so pri oblikovanju komisije poskusili upoštevati čim večji spekter dejavnikov, in sicer stroko, starost, razporejenost po vaseh, odstotek prejetih glasov na volitvah in drugo.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.11.2014 ob 11:48 Občan gost

      Lenčica čas bi bil, da se odstraniš in pustiš drugim, da korektno opravljajo svoje delo!

      16 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.11.2014 ob 12:25 Torniščan gost

      Občan.. se strinjam stef! pa še par drugij kcoj!!!!

      12 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.11.2014 ob 16:48 Varašanec gost

      Če bi sama znala presoditi, bi vijdla koga so lidji zvolili, pa bi se odstranila, nej ka de dale probala občinske pejneze krasti!

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.11.2014 ob 20:01 rr gost

      Varašanec či pa ma sp. haha

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.