https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Več kot 400 mladih gasilcev tekmovalo v Črenšovcih

Črenšovci, 23.11.2014 ob 7:00  

Včeraj je v Črenšovcih potekal 13. Državni kviz gasilske mladine. V znanju in spretnosti je tekmovalo več kot 400 mladih gasilcev iz celotne Slovenije.


Tekmovanja, ki je potekalo na OŠ  Franceta Prešerna Črenšovci, se je udeležilo 97 ekip gasilskega podmladka, in sicer 33 ekip iz vrst mladincev, 33 ekip pionirjev in 31 ekip gasilskih pripravnikov, ki so se uvrstili na državno tekmovanje. Ekipe so tekmovale v teoretičnih in praktičnih preizkušnjah, med drugim so izkazale svoje poznavanje prve pomoči, požarne preventive ter poznavanje gasilskega orodja in vezanja vozlov.

Rezultati:

Pionirji:

1. mesto: PGD Škale

2. mesto: PGD Lokovica

3. mesto: PGD Lovrenc na Dravskem polju

24. mesto: PGD Negova

25. mesto: PGD Vučja vas

 

Mladinci:

1. mesto: PGD Kapla Pondor

2. mesto: PGD Mokronog

3. mesto: PGD Gornje Vrhpolje

6. mesto: PGD Rogašovci

20. mesto: PGD Kapela

 

Gasilci pripravniki:

1. mesto: PGD Stična

2. mesto: PGD Zadobrova – Sneberje – Novo Polje

3. mesto: PGD Pijava Gorica

12. mesto: PGD Bodonci

24. mesto: PGD Rogašovci

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.11.2014 ob 12:16 sosed gost

      ČESTITAMO VSEM UDELEŽENCEM !! Kaj , naši okoliški sektorji , niso bili uvrščeni na tekmovanje ? Bolj se bojo morali potruditi , če bojo hoteli sodelovati na taki prireditvi , ki je tekmovalnega značaja !

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.11.2014 ob 12:57 lili gost

      Ka pa če so to, kao tekmovanje preprosto - ignorirali. Edni že znajo. Edni si pa moreje vekše ogledalo nastaviti - sebi, nej drugin :)

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.11.2014 ob 15:01 bine gost

      Najboljše Pomurske ekipe so bilije tudi prisotne. Žal ne v zgornjem delu. Pijše na Pomurje.si. Ja, če komu uspevle organizirati državno tekmovanje s tolko nastopajočim pa so zavistneži, mogoče celo sosedi v zraki od zavisti. Poten ne ven, kaa dela vodstvo GZ Slovenije, pa župan na ten tekmovanju... Bolano... Ogledalo pa naj kar ostane, saj se bodo prepoznali tisti, ki so včeraj opazovali od blizu in daleč tekmovanje, komentar napisali in ki vedo za kaj se gre...

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.11.2014 ob 18:14 lili gost

      Bine, dober nick maš. samo slab kuhar si :)

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.