https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Bo Pomgrad gradil ljubljansko džamijo?

28.11.2014 ob 8:00  

V ožjem izboru med ponudniki za gradnjo džamije v Ljubljani naj bi bila murskosoboški SGP Pomgrad in avstrijski Strabag.


Islamska skupnost naj bi izvajalca za gradnjo džamije s 40-metrskim minaretom izbrala do konca letošnjega leta. Kot poročajo v Dnevniku, pa naj bi bil eden izmed ožjih favoritov za izvajanje gradbenih del tudi pomurski SGP Pomgrad.

Foto: www.delo.si

Po sicer še neuradnih informacijah naj bi gradbena in inštalacijska dela, ki bodo sofinancirana s strani katarskega emirja, znašala med 15 in 20 milijoni evrov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.11.2014 ob 11:39 vrag gost

      Te do delavcon mogli napraviti čöčavce ka ne de ovij sraunjekov .Znači gnjezdo de se li delalo .

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.11.2014 ob 12:14 šče tou gost

      Gnejzdo za rekrutacijo nouvih borcov. Tou so že lejta nazaj opozarjali edni pa jih nišče nej poslüjšo. Zaj pa se vijdi ka se tou po cejloj evropi dogaja. Pa ka mijslite ka de nešče tak samo s tujine dao velke pejneze za nekšo stavbo. Brez veze nišče ne da niti centa.

      18 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.11.2014 ob 19:37 rihard levjesrčni gost

      če je tak te pa je čas za 14 križarski pohod

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.11.2014 ob 21:33 marko gost

      Res so nekateri že davno nazaj svarili Evropo, tudi Slovenijo, da je tako velikodušno odpiranje vrat islamistom lahko nevarno početje. Še kako prav so imeli. Razni liberalci pa so v duhu multikulture zagovarjali odprto Evropo za vse. No, pa imamo sedaj. Kaj vse se bo še odkrilo. http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/v-avstriji-lovijo-domnevne-dzihadiste-glavna-tarca-bosnjaski-pridigar.html ... http://oesterreich.orf.at/stories/2681742/ .... http://steiermark.orf.at/news/stories/2681713/ ...... V našem koncu z nemščino ne bi smelo biti težav.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.11.2014 ob 0:23 GGGGGGGGGGGG2 gost

      GNES JE GLIH PISALO SLEDEČE"Predsjednik zrakoplovne tvrtke priznao je da je Turska pod pritiskom da bude više konzervativna jer islam preuzima kontrolu u zemlji. Prošle godine osoblju je zabranjeno nošenje ruža i šarenog make upa" MUSLIMANI VSE BOLE OKUPIRAJO SVET. SICER TO SE NEDE ZGODILO ZA 5 LET AMPAK ZA 200 LET PA SE ŽE ZNA KAJ ZGODITI.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.11.2014 ob 0:24 GGGGGGGGGG2 gost

      KELKO JE PA JANKOVIČ POKASIRO KA JE DOVOLO GRADNJO PA SE VERJETNO NIKOLI NEDE VEDELO

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.11.2014 ob 8:52 pomurc gost

      Žalostno žalostno, ka eni zaradi skrajnežev zdaj enačite celoten muslimanski svet s skrajneži. Isto kak bi zdaj jaz rekel, ka je celotna katoliška cerkev pedofilska institucija, ker je bilo par župnikov in škofov ujetih pri zlorabah. Še najbolj smešno pa je, da so ti skrajneži (Al Kaida, Isis) produkt ameriške države in niso nastali sami iz sebe. Seveda tudi zahodna propaganda odigra določeno vlogo pri tem vsesplošnem sovraštvu. Ko pa malo prestopiš meje Evrope in obiščeš nekatere urejene muslimanske države (Iran, Oman,...), pa ugotoviš, da so države boljše urejene in predvsem ljudje dosti bolj pošteni kot v marsikateri zahodni "demokratični" državi. Dvoličnost evropskih držav pa itak ne pozna meja. Ko se je v preteklosti ob vsesplošni konjukturi rabila poceni delovna sila so priseljenci (tudi muslimanski) bili zelo dobrodošli. Sedaj, ko je nastopila kriza pa so ti isti priseljenci krivi za vse slabe stvari.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      29.11.2014 ob 12:28 asd gost

      še tau trbe v slovenije, nemamo že zadosta getoja ?

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      29.11.2014 ob 12:29 slovenija brez đamije gost

      referendum proti đamije

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      29.11.2014 ob 15:39 dihur gost

      Ne vem kak je lejko en san posrani pritepeni Jankovič san odločo za prodajo zemljišča in gradnjo minatretov in seveda učilnic za vežbanje glede dela na bližnjem vzhodu ? Kak to ka niso odločali ali smo na referendomu o gradnji ja ali ne ?Brez skrbij tö do se kalili novi borci z bradami . ( Pomurc ) @@@ Tij pa tö ne predavaj o muslimanskom svetu ka ne vejš ka pijšeš še menje pa ka ščeš napisati .Tij nam ne pametöj od prestopih meje ka san k sreči imel službo ka sem prepotoval malo da ne celi svet tudi bližnji vzhod .Glede poceni delovne sile pa ti poven kelko je imel plače Slovenski delavec telko je imel tüdi Bosanec ,Srb ,ali Makedonec .Iz juga so delavci prišli v Slovenijo mij pa pa v Avstrijo in Nemčijo in to nema tü nikše veze .Mladi si pa ne vejš kak je bilo za časa Jugoslavije .

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. Robert
      30.11.2014 ob 16:41 Robert

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.