https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Doseženi rezultati ND Beltinci pod pričakovanji

29.11.2014  

Doseženi rezultati Nogometnega društva Beltinci so pod pričakovanji. Sicer so dosegli peto mesto z 23 točkami, kar je šest več kot leto prej, vendar so med bivšimi tretjeligaškimi klubi premagali le NK Nafta, ostale derbije pa so remizirali ali celo izgubili.

 

Zastavljeni cilji tako niso doseženi. O presežkih ne morejo govoriti, so pa delno zadovoljni s številom doseženih točk in relativno majhnim zaostankom za prvim mestom.

Jesenski del tekmovanja v štirih tretjih ligah ni upravičil pričakovanj. Po eni strani so stroški enaki kot prej, po drugi pa se igra nižja kvaliteta nogometa in posledično ni več gledalcev.

Bistvenih sprememb ne bodo izvedli, saj ni niti prestopnega roka. Le s trdim delom bodo poskušali spomladi doseči še boljše rezultate.

Še vedno trdijo, da so stroški tekmovanja previsoki. Tukaj mislijo predvsem na sodniške stroške in stroške delegata, ki so 385 evrov neto na tekmo in s tem povezana davčna zakonodaja, ki v bruto znesku dvigne te stroške na več kot 700 evrov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.11.2014 ob 10:14 andrej gost

      Z uvedbo teh tretjih lig smo zgubili vsi nekaj tekem je popolnoma NE ZANIMIVIH stroški pa enaki. In krivci so pa sami PREDSEDNIKI klubov, ki so podpisali da se strinjajo z uvedbo takšnih lig v nasprotnem bi ta sistem propadno !!! In zda recite kako napredovati !? ŠTIRI LEJTA SMO PREKMURCI OBSOJENI NA SAMOTO (noben klub nebo uspel v kvalifikacijah ) STROŠKI dragi šejfi v DRUGI LIGI ; Pristojbina, trikrat večja , sodniški stroški enkrat večji, kazni ( kartoni ) enkrat večji, stroški prevozov 10 - 20 krat večji. če damo kadete , mladince v 2 ligo in u - 15 v 1 ligo , za razvoj bi bilo potrebno bij bili dodatni stroški večji kod 3 liga ! ( vse te izračune lahko preverite na strani NZS.) Zakaj sem to napisal ker jamrajo kelko stroškov za osiromašeno 3 ligo. ZA MENE JE TA LIGA 20 LEJT NAZAJ.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.11.2014 ob 10:34 gost

      Zdaj se pa lepou doj sedi pa še ednouk vse tou napiši tak ka mo te razmili ka ščejš povedati.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.11.2014 ob 12:17 gost

      Goricki klubi pa pijsejo ka je ta liga zdaj vredi. Zatou ka sta grad in tromejnik na vrhe. Najbole zalostno je ka sta mura in nafta nej na vrhe te siromasne tretje lige. Dugo dugo nede vec niti eden pomurski klub v prvoj ligi. Gledajte drugo mladinsko in kadetski ligo . Niti tu mura ali nafta nista na vrhu. A oni dobro delajo z mladimi. Beltinci so pa siromastvo. Skaper nemre bti trener v tretoj ligi.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.11.2014 ob 14:44 nevtralen gost

      ja in zakoj to pišejo gorički klubi? zato ka je na goričkih tekmah (grad,tromejnik) največ gledanosti in oba kluba od toga dobro živeta. na goričkon se čuti pripadnost klubi in lidgej dosti več dajo na nogomet kak npr. na markoskon z izjemo derbija ( odranci:beltinci) pustite muro, oni do se ziher pobrali in de palik več gledalcov na fazanarije. zakoj bi bila 3.liga siromašna??ker sta na vrhi 2 goričkiva kluba in to vas druge fejst boli! samo na goričkon se največ vlaga v nogomet in tan špilajo igralci s srcon za svoj klub, svoje navijače od kerih živejo to pa v teh "varaših" kao vaših falij !! seveda pa privoščim iz srca muri 1.ligo, ker to nan v prekmurji fejs falij in de kvaliteta nogometa prinas za par let fejst spadnila

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.11.2014 ob 16:23 gost

      NA SLIKO PA DAJO TRENERA GOSPODA ŠIROKOUSTNEŽA BAKOVSKEGA. .

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.11.2014 ob 0:08 zvrgaš gost

        Joj pa tij v kmici živeš! Že dugo nej trener v Bakovcaj. Aja pa ne kuči tak po tipkovnici pa normalno pijši, ajd čao!

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.11.2014 ob 23:35 PREKMURSKI ZET gost

      Niti ni tako slabo, spomladi pa v boj za prvo mesto in v II. ligo, če bojo denarci! Srečno NK Beltinci!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.11.2014 ob 23:35 gremo gost

      Tak gučijte kak či bi mura pa nafta pa beltinci za gradon pa trobejnikon bilij 10 točk razlika pa 2 točke :)

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      30.11.2014 ob 0:15 gost

      Odranci majo najbokši tim. Sami izkušeni igralci. NAJBOLE SO FORSIRALI TRETJE LIGE KA SO MURO LEJKO POTISNILI IZ PREKMURKE LIGE VIŠE. KER DRUGAČE ŠE NEKAJ LET MURA NEBI ZAPUSTILA PREKMURSKE LIGE

      4 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      30.11.2014 ob 10:12 gost

      Nejsmo pa vsi igralci enako plačani ! tou pa nej vrejdik.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.