https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Ponovno odprt Hotel Elizabeta v Lendavi

Lendava, 30.11.2014 ob 9:20  

V Lendavi je potekala otvoritev Hotela Elizabeta, ki ga bosta vodila direktorica Stefana Davidovska ter strokovni vodja Petar Gasparin, znani gostinski in hotelisrski delavec. Kot pravi novo vodstvo, gre za ponovno oživitev hotela, ki bo dal Lendavi in lendavskemu turizmu novo kvaliteto.


Poudarjajo, da lokacija ne bo samo hotel, temveč tudi prostor za druženje, kulturo ter dobro domačo kulinariko z lokalnimi vini, kar je tudi posebnost njihove ponudbe, saj na ta način želijo spodbuditi sodelovanje z lokalnimi proizvajalci ter tako krepiti lokalno gospodarstvo.

Davidovska in Gasparin, ki bosta vodila hotel s štirimi zvezdicami, kateri bo nudil prenočišča v 24 sobah, imata pred sabo jasen program in vizijo:

»Zavedava se, da hotel ni majhen zalogaj, ampak s strokovnim pristopom verjameva, da lahko hotel zaživi. Odločila sva se, da sodelujeva izključno z lokalnimi dobavitelji in proizvajalci, tako so v hotelu vina in hrana okoliških dobaviteljev, saj smatrava, da je to edina prava pot za razvoj turizma v občini Lendava. Tudi gostje hotela izražajo isto željo..."

Poudarila sta tudi, da je namen hotela poslovni turizem, športni ter pohodniski turizem, tranzitni gostje in seminarski turizem.

V hotelu pa bodo v prihodnje prirejali razne kulturne prireditve, razstave, plesne večere, degustacije, poroke in drugo. Tudi otvoritev je bila obarvana kulturno, saj so jo spremljali zvoki klasičnega kvarteta ter otvoritev razstave del priznane slikarke Tamare Vogrin Tare.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. smrt
      02.12.2014 ob 13:37 smrt

      Kak dugo de pa odprejti hotel 2--3 mejsece te pa pa amen

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.