https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POLITIKA

Vrata odprl urad župana Jevška za občanke in občane

Murska Sobota, 03.12.2014 ob 9:30  

Župan Aleksander Jevšek se zaveda, kako pomemben je neposredni stik z občani, zato je takoj po nastopu svoje funkcije uvedel  t.i. odprta vrata za občanke in občane, in sicer vsak prvi torek v mesecu od 12. ure naprej.


Odziv občank in občanov v slabem mesecu je bil izjemen, okrog 30 se jih je prijavilo na včerajšnja srečanja z županom, ki so potekala do poznih popoldanskih ur. Žal pa župan  v odmerjenem času, vseh ni mogel sprejeti,  zato bo uveden dodatni termin, o katerem bodo prijavljeni občani pravočasno obveščeni. 

Predhodna najava

Za srečanje z županom se lahko občanke in občani predhodno najavijo na elektronskem naslovu: mestna.obcina@murska-sobota.si,  na brezplačni telefonski številki 080 88 54 ali se osebno oglasijo na vložišču Mestne občine Murska Sobota. Ob najavi naj opišejo zadevo, ki jo želijo prenesti županu, tako bo lahko župan na vprašanja, kritike ali pobude imel pripravljene odgovore in bodo srečanja potekala v zadovoljstvo vseh udeleženih.

Predlogi in pobude tudi preko aplikacije Pomoč občanu

Poleg neposrednih srečanj z županom Jevškom, ostaja za vse občanke in občane na voljo spletna aplikacija Pomoč občanu, preko katere lahko občanke in občani županu ali strokovnim sodelavcem mestne uprave zastavijo vprašanje, podajo predloge, pobude, pa tudi pohvale.

Z dobro komunikacijo med  županom, občinsko upravo in občankami in občani naše občine, si na občini prizadevajo za prijetnejše življenje v naši občini.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.12.2014 ob 10:09 povezani gost

      odprl ??? Bole zaprl kak odprl,prle si lejko kda koli stopo do župana.

      13 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.12.2014 ob 11:22 ms gost

      Tou pa je novica tedna .In ka mi lejko župan pomaga če mo pravo ka težko shajam z pejnezami ?Zgono de me na CSD po enkratno pomoč ta njim trbej prinesti za ceker dokumentacije in po enem mesecu mi pošlejo da mi presega za 1 € in nisem upravičeni do ničesa

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.12.2014 ob 12:58 gost

      prejšnni župan je nej jebo pet posto nikoga tak ka tisti ka nakladate kak si lejko prlej šou do župana gda si ščeo lažete kak pes bižij. če si nej biu županov prisklednik ali pa nešče od keroga bi on meo korist si se lejko sliko nej pa k župani šou gda si ščeo. tak ka henjajte s temi fintami.

      6 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.12.2014 ob 18:56 gost gost

      to je zdaj novica, ka egnouk namesec lejko na občino prideš? Halo? Bole njemi v rit nemrete zlesti?

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.12.2014 ob 11:55 kare gost

      šTIHKOJOVI pajdaši navalte in davlite minose,zdaj pa povejte kak si mel dostop do prejšnjega župana če ste se vi privatno zgučavali tao ne pomeni ,da lejko vsaki prišo na razgovor zato pustite 100 dni novome župani pa de se vidla razlika??kare

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.12.2014 ob 13:41 povezani gost

        te župan lejko ma 1000 dni pa nede nika napravo,zdaj edino ka do konca spela projekte kere je prejšni župan začo.Slika se že tan ge prsov sploj nej polek mel,lendavsko igrišče ;-)

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.12.2014 ob 12:50 gost

      gost - povezovanje | 03.12.2014 ob 19:32, ge san preverjeno nej mogo k njemi skoraj eno leto pa se je nej šlo za privat zadevo ampak za en klub. pa san nej ščeo nikaj prosti nej od občine, kakšne pejnaze ali podobno, samo san ščeo ka bi nan župan posredoval pri eni zadevi. eno leto san zvao pa piso mejle. vedno so bili samo izgovori ka župan nema časa, ka ga nega, ka se ukvarja z bole pomembnimi stvarmi bla bla bla. tak ka ne seri če ne vejš. pa še te gda san prišo po enon leti do njega je nej ščeo pomagati, on je sicer pravo ka nemre nika ali v drugih občinaj so pa župani lejko pomagali za isto stvar.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.12.2014 ob 17:08 V riti gost

      V rit se njemi potegnite zdaj

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      04.12.2014 ob 22:12 kkkkkkkkk gost

      župan vsak torek sprejema stranke,do Štiheca pa san nej mogo 3 leta kak da me je zval če ga podpremo na volitvah, zdaj sama štihec lejko sanja za župana, dosti je obečavo nam pa svojo obljubo nej izpolnil zato se vidi ge je glasove zgubo ,

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      06.12.2014 ob 0:36 gost gost

      uf mater, eni zdaj že 3 lejta nejste mogli do Štiheca. Očitno po principu što da več.... :) Se najde što ka 10 lejt neje mogo do njega? Gajbo piva plača Celec...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.