https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Občina Šalovci imenovala potrebne odbore in komisije

Šalovci, 09.12.2014 ob 7:05  

V četrtek je potekala druga redna seja Občinske sveta Občine Šalovci, na kateri so imenovali različne odbore in komisije.

Na drugem srečanju so svetniki pregledali predloge Komisije za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja za različne odbore in komisije ter jih soglasno potrdili. Tako so člani Nadzornega odbora postali Blanka Berke in Danica Prelec iz Šalovcev ter Silva Bedek in Markovcev.

Nato so imenovali še naslednje odbore in komisije:

- Odbor za proračun in finance ter občinsko premoženje (Albin Gubič iz Čepincev, Janez Bedič iz Budincev, Bojan Črnko iz Markovcev, Emerik Jakoša iz Domanjševcev in Anton Ivanič iz Dolencev)

- Odbor za družbene dejavnosti (Nada Žido iz Dolencev, Breda Kerčmar iz Domanjševcev, Janez Bedič iz Budincev, Anton Ivanič iz Dolencev in Ivanka Balek iz Šalovcev)

- Odbor za gospodarstvo, turizem, varstvo okolja, urbanizem in gospodarske javne službe (Janez Bedič iz Budincev, Albin Gubič iz Čepincev ter Rudolf Svetec in Ivanka Balek iz Šalovcev)

- Odbor za kmetijstvo in pospeševanje razvoja podeželja (Jožef Kočiš iz Domanjševcev, Bojan Črnko iz Markovcev, Albin Gubič iz Čepincev ter Zorica Abraham Panič in Karel Karoly iz Šalovcev)

- Uredniški odbor javnega glasila Občine Šalovci – Severovzhodnika (Mirko Lajkovič iz Čepincev, Damjana Nemeš iz Budincev, Breda Kerčmar iz Domanjševcev ter Marta Verbai in Darja Slaviček iz Šalovcev)

- Komisija za nagrade in priznanja (Janez Bedič iz Budincev, Emerik Jakoša iz Domanjševcev in Ivanka Balek iz Šalovcev)

- Komisija za statutarna in pravna vprašanja (Anton Ivanič iz Dolencev ter Ines Szep in Jožef Kočiš iz Domanjševcev)

- Komisija za narodnostna vprašanja (Jožef Kočiš, Emerik Jakoša in Dušan Orban iz Domanjševcev)

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.