https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pomurska dijaka srednješolska državna prvaka v šahu

Murska Sobota, 07.12.2014 ob 10:00  

V soboto je v prostorih Ekonomske šole Murska Sobota potekalo 16. posamično srednješolsko državno prvenstvo dijakov v šahu. Najboljše sta se odrezala Boris Markoja iz Gimnazije F. Miklošiča iz Ljutomera in Barbara Skuhala iz Ekonomske šole Murska Sobota. Tekmovanja se je udeležilo 57 dijakov in 14 dijakinj iz vse Slovenije. Igrali so pospešeni šah s tempom 10 minut in dodatkom 5 sekund za vsakega igralca na potezo.


Rezultati 16. posamičnega srednješolskega državnega prvenstva dijakov v šahu

Dijaki:

  1. mesto: Boris Markoja, Gimnazija F. Miklošiča Ljutomer
  2. mesto:  Peter Urbanč, ŠC Krško
  3. mesto: Anže Žnidarič, Gimnazija Kranj

Luka Skuhala iz SPTŠ Murska Sobota  je bil peti, Jernej Skuhala iz SPTŠ Murska Sobota pa deveti.

Dijakinje:

  1. mesto: Barbara Skuhala, Ekonomska šola Murska Sobota
  2. Lara Janželj, Gimnazija Ledina
  3. Laura Unuk, Gimnazija Bežigrad

Hana Nemec iz Gimnazije Murska Sobota je bila deveta. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.12.2014 ob 18:15 bralec gost

      Čestitke Barbari in Borisu. Dokaz , da tudi Pomurci zmoremo. Škoda, da še nihče drug ni zbral poguma in jima čestital kot , da nas je takih uspehov sram. Če pa je potrebno koga blatiti ali poniževati pa je takoj 50 komentarjev. Torej Barbara in Boris še veliko uspehov v vajini šahovski prihodnosti.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.