https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Med gašenjem požara v Vulkaniji je gasilec dobil opekline na obrazu

11.12.2014 ob 14:02  

Med gašenjem požara, ki se je včeraj zjutraj zgodil v doživljajskem parku Vulkanija pri Gradu na Goričkem, je bil poškodovan tudi gasilec.


Včeraj smo vas obveščali o požaru v objektu doživljajskega parka Vulkanija pri Gradu na Goričkem. Med gašenjem požara se je poškodoval gasilec, ki je zadobil opeklino na obrazu in je zdravniško pomoč poiskal v Splošni bolnišnici M. Sobota.

Kriminalisti PU M. Sobota so danes nadaljevali z opravljanjem ogleda kraja požara. Za ugotavljanje višine materialne škode, vzroka požara in morebitne kazenske odgovornosti  bo potrebno pridobiti še mnenja drugih strokovnih služb. Zadeva je v fazi zbiranja obvestil, so sporočili z murskosoboške policije.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.12.2014 ob 17:04 gost

      To moreš biti malo naopačen ka dobiš opekline v gašenji kontejnera. KRIVO JE PA TO, KA GDA MAJO VAJE GASILCI JE VAŽNO KA HITRO PREBEŽIŠ PA DOBIJŠ NAGRADO IN NA KONCI PIJAČO na vajah nega ka prlej kak stopiš skozi vrata probaš če so vroča ali nej

      6 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.12.2014 ob 17:17 gost

      te bi pa ti klošar gasil ka si tak pameten

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.12.2014 ob 13:34 ata smrk gost

      Pa takoj šli z ventilatori fudat ka jin je dale zagorelo. V ednon mediji je slika kak je ogen pufno vö, of gasilec pa tan stogi. Neščejo priznati, ka nešče ka ma dosti več intervencij in izkušenj pač bole obvlada kak lokalci ka majo intervencijo na sakši dvej leti. Pa še te kakšna stara lopa gori.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.