https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Na malonogometnem turnirju ekip Asfaltne in Pomurske lige slavili Bakovci

Murska Sobota, 14.12.2014  

V organizaciji Medobčinske zveze klubov malega nogometa Murska Sobota je v soboto v telovadnici Ekonomske šole potekal malonogometni turnir ekip Asfaltne in Pomurske lige. Turnir je potekal po prirejenih futsal pravilih in z neodbojno žogo velikosti 4. Prijavljenih je bilo 15 ekip, tekmovalo pa 14, med njimi tudi prvaki Asfaltne lige - Klub Mladih Odranci in prvak Pomurske lige - KMN Videm-Gostilna pri Maji. Slavili pa so Bakovci!


Prehodni pokal in prvo mesto so osvojil ŠDMN Bakovci, ki so v finalu premagali KMN Videm Gostilna pri Maji z rezultatom 3 : 1. Strelci za Bakovce v finalni tekmi so bili Rok Buzeti, Denis Vukovič in Stanko Zavec, za KMN Videm pa je bil strelec finalnega gola Marko Karnet. Tretje mesto so osvojili ŠD Bobri Dolnja Bistrica, četrti pa so bili KMN Beltinci. Za naj igralca turnirja je bil izbran Rok Buzeti (ŠDMN Bakovci), za naj strelca z 9 zadetki Darko Zorko (KMN Videm Gostilna pri Maji), naj golman pa je postal Jelen Mitja (KMN Videm Gostilna pri Maji). Prve štiri ekipe so prejele pokal in denarno nagrado, zmagovalec pa še prehodni pokal. Praktične nagrade so prejeli tudi  najboljši igralec, strelec in vratar turnirja. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.12.2014 ob 18:24 gost

      Na kaksen nivo so eni prisli....spilati mali fuzbal za bakovce... zamislite se velki fuzbalere..alko pa bankrot pa igras za bakovce :)

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.12.2014 ob 19:09 gost

      tij si pa en zafrustreranec keri nemaš za burek.. ide spat

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.12.2014 ob 20:03 gost

      TAK JE !!!! Za Bakovce špilajo samo nekši leščečki .Če je njihov glavni oštarjaš Tamaš , te deleč ne prijdejo . Tak se jim po obrazi vijdi !

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.12.2014 ob 21:14 gost

      Samo tej eni leščečki so prvi v Pomurski ligi, pa turnir so osvojili,. Eni so pa tak navoščeni pa zafrustrirani ka morejo na Pomurci šinfati. Loleki eni!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.12.2014 ob 21:21 Karček gost

      Jebiga kakši leleki pa te za druge špilajo če so alkoholiki pa bankrotiranci prvi, pa če rejsan tudi v ligi razturavlejo. Sran vas je lejko ka vas takšni bijejo ;)

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.12.2014 ob 21:28 ŠDMN Bakovci gost

      Čestitke igralcem in trenerju ŠDMN Bakovci. P.S. vsem ki nam zavidate pa sporočamo "vaše frustracije - naše veselje"

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.12.2014 ob 4:12 gost

      čestitke tak dale ------ eni bv komenterate dečki so dobri či nej nebi bli 1

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.12.2014 ob 11:52 gost

      Karčeki , pa vsi VIJ ZAFRUSTRIRANCI . Igralci so dobri . VODSTVO je SPREPIJTO !!!!!!!!! Zato je škoda , da se z takšnimi družijo !?

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      15.12.2014 ob 13:26 Velki Bakofčar gost

      Vsaka čast dečkom in štabu! Krščak doj!!! Sicer se pa vsak trudi po svojih močeh; vsak ima kakšno krizo pa mu gre kaj narobe. Ampak zato so tu takšne pozitivne stvari kot je tale turnir. Zato raznorazni "gosti", ki imate sami še veliko večje probleme kot vsi mi skupaj: ne onesnažujte na tem forumu in vzemite tisto prgiščo tablet ker, ko vam popustijo bosto mogoče spet sračkali tu... POKLON ZMAGOVALCEM!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      16.12.2014 ob 12:06 A.N. - NATO gost

      Živimo v sobivanju drug z drugim pri tem pa je pomembna predvsem kakovost življenja,povezovanja in druženja.Spoštovani nevoščljivi komentatorji uspešnega nastopanja ŠDMN Bakovci...vsi tisti,ki ste tako ali drugače uporabljali ponižujoče besede se lahko le zamislite.Rezultat in osvojeno 1.mesto na tem turnirju je dobrodošel ne samo za klub temveč tudi za KS Bakovci in za vse nas,ki tudi tukaj živimo.To pa pomeni,da bi klubu in ekipi veljalo čestitati in ne govoriti o flustrirancih.Predsednik g.Zlatko Tamaš se z svojo ožjo ekipo zelo trudi in strmi k uspešnemu delovanju kluba z vsemi segmenti organiziranosti.Če bi poznali samo organizacijo se nebi izražali kot ste se še posebej nekateri GOSTJE ter KARČEKI in podobni,ki nimate pojma kaj je verbalno izražanje v spletnih medijih.Namigujem predvsem na strpnost ter argumentirano razpravo.Res pa je,da je vsaka IP številka sledljiva in tukaj se malo zamislite, če vas bodo obiskali organi pregona.Ko omenjate pijančke to razumem,da imajo nekaj v glavi,da se lahko napijejo in poveselijo in to je njihova osebna stvar.Glede vas pa dvomim,da se lahko napijete, ker dvomim,da tam notri kaj imate...prepričan pa sem,da imate glavo le za frizerja.VELIKI BAKOVČA...vsa čast....LP

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      26.12.2014 ob 17:11 gost

      Če bi Videm prišel z vsemi igralci, bi pometel s konkurenco in slavil z lahkoto. Trener Karlek imaš v svoji bližini takšne kakovostne igralce, da v celem pomurjo nimaš konkurence. Na voljo imaš skoraj celo prvo postavo NOČNIH FTIČOV in same dobre igralce, ki že vrsto let igrajo skupaj.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      12.01.2015 ob 14:21 gost

      Če bi prišel pa ni prišel. Kdor je prvi je bil najboljši in temu je potrebno čestitati.Škoda, da se niso prijavljale ekipe iz drugih občinskih lig Puconske, Petrovske in drugih.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.