https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Borut Pahor obiskal Občino Dobrovnik ob njihovem prazniku

Dobrovnik, 16.12.2014 ob 10:00  

V ponedeljek je v Kulturnem domu v Dobrovniku Občina Dobrovnik praznovala občinski praznik. Ob tej priložnosti so pripravili kulturni program in nagradili najbolj zaslužne v tem letu.  


V kulturnem programu ob praznovanju občinskega praznika Občine Dobrovnik so nastopili otroci Dvojezične OŠ Dobrovnik. Navzoče so pozdravili in ob tej priložnosti nagovorili župan občine Marjan Kardinar, predsednica MSNS OD Ana Car, madžarski veleposlanik v Sloveniji Istvan Szent-Ivanyi in  predsednik Republike Slovenije Borut Pahor. Ob tej priložnosti so podelili županova priznanja, ki so jih prejeli domači gasilci PGD Dobrovnik, PGD Strehovci in PGD Žitkovci, ki so ob letošnjih naravnih nesrečah nesebično in hitro ljudem priskočili na pomoč. Županova priznaj aso prejeli Tibor Vegi, Martin Smodiš, Dušan Utroša, Venčeslav Lorbek, Franc Koračin, Tibor Farkaš in Dejan Varga.  

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.12.2014 ob 10:42 Faran gost

      Župnika že pa nej bilo med lidij!

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.12.2014 ob 13:25 fazan gost

      ALI GOSP... SMODIŠ in GOSP.. UTROŠA delata prostovoljno in zastonj ????? Za dober denar , povrh vsega pa še nagrade ????? Kaj pa prostovoljci ?????????

      12 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.12.2014 ob 15:43 dur gost

      To še ni nič, kaj pa na otvoritvi vrtca???? Zahvale in pohvale, nadzorniku, izvajalcu, projektantu, vsem zaposlenim v šoli in vrtcu, ravnateljici, msns....itd. Vrtec pa financira občina, projekt.... Adijo pamet...

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.12.2014 ob 19:09 lds gost

      de pa je borutova "simonca" , zato ka jo je nekak štejpal jo je država še odlikovala in nagradila sicer istina ka s pomočjo sodišča ??

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.12.2014 ob 15:20 renkovčar gost

      Fuj kak se Pahori vougri vlečejo v rit in skačejo okoli njega .Lejko so vougri zahvalni Sloveniji vej kot manjšine dobijo dvajsti krat več kak Slovenske manjšine na Mađarskon .Hat neki turba gori vogrin beži

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.12.2014 ob 19:29 dur gost

      V občini Dobrovnik so Slovenci v manjšini. Pa od RS nika ne dobijo. Glavno ka plačani Madžari dobijo od župana ( prleka ) 100.000€ na leto ( tou že 16 lejt ) Ta naša politika rejsan ne vej več kak bi pejneze zapravlala. Naj jin še dajo dodatnih 100.000€ na leto, vej v Sloveniji nega krize. In tu je prvi dokaz ka smo vsi nej enakopravni kak piše v ustavi RS. Tej so priviligejrani. Kelko pa jin pošlje njihova matična Budimpešta pejnez??? Njihov g. Orban

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.