https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Zanetil požar na drogu električne napeljave v Černelavcih

23.12.2014 ob 8:06  

V preteklem dnevu so pomurski policisti obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo, šest kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, tri povoženja divjadi, poškodbo vozila na parkirnem prostoru in požar.

Lendavski policisti so obravnavali tatvino goriva iz dveh parkiranih tovornih vozil in tatvino goriva z tovornega vlaka. V Petanjcih obravnavana tatvina hlodovine. Na območju Ljutomera obravnavani dve tatvini denarnic, iz katerih je neznani storilec pobral denar.

Ob 00.32 so bili policisti obveščeni o požaru na drogu električne napeljave v Černelavcih. Požar so pogasili gasilci. Zoper moškega, ki je požar povzročil pa bo podana kazenska ovadba.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

V letošnjem letu se je število tatvin in vlomov na območju Pomurja povečalo, zato vas v teh predprazničnih dneh policija ponovno opozarja, da lahko sami največ storite za varnost svojega premoženja. Ob vsakem odhodu od doma zaklenite vhodna vrata, zaprite okna in ključev ne puščajte na vidnih mestih. V trgovskih centrih in trgovinah v voziček ali košaro ne odlagajte denarnice in v osebnih vozilih na vidnih mestih ne puščajte torbic in drugih vrednejših predmetov.

Mnogi pa si boste prihajajoče dneve popestrili tudi z obiskom prireditev, kjer je mogoče pričakovati veliko ljudi. Zato na prireditvah poskrbite za lastno varnost in varnost svojega premoženja.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Gornja Radgona.    

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.