https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

NAGRADNA IGRA: V leto 2015 s koledarjem in vinom Prekmurske vinske kraljice

31.12.2014 ob 15:00  

Ob vstopu v Novo leto smo za vas priredili nagradno igro. Ker je letos prvič v zgodovini Prekmurskih vinskih kraljic izšel koledar, smo se skupaj z aktualno vinsko kraljico Tamaro Casar, ter s pomočjo Zavoda za turizem Dobrovnik, odločili da tudi za vas bralce priredimo nagradno igro katere sklad obsega buteljko Vidovega vina ter koledarje Prekmurske vinske kraljice. Več o sami nagradni igri ter kako lahko sodelujete pa si preberite v spodnjem prispevku.

V preteklih dneh smo že objavili prispevek o tem, zakaj je sploh koledar Prekmurske vinske kraljice nekaj posebnega, saj spada med izredne primerke zaradi tega, ker je izšel prvič v zgodovini Prekmurja in njegovih vinskih kraljic. Za lažje sodelovanje v nagradni igri vam tako priporočamo, da si preberete članek na tej povezavi , saj se med drugim tudi v njem skriva odgovor na našo nagradno igro. 

 

Nagradni sklad:

1. nagrada: Kraljičino vino - Vidovo vino + Koledar Prekmurske vinske kraljice

2. nagrada: Koledar Prekmurske vinske kraljice

3. nagrada: Koledar Prekmurske vinske kraljice

 

(vse koledarje je aktualna Prekmurska vinska kraljica tudi osebno podpisala)

 

 

Vprašanje nagradne igre:

 

KAKO DOLGO TRAJA EN MANDAT PREKMURSKE VINSKE KRALJICE?

a.) Eno leto

b.)  Dve leti

c.) Tri leta

 

Odgovore na nagradno igro nam pošljite na e-mail nagradna.igra@pomurec.com do 3. januarja, ko bomo med vsemi pravilnimi odgovori izžrebali dobitnike treh nagrad, ter rezultate tudi objavili na naši spletni strani.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.