https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Izkoristite ugodnosti na pomurskem Bončku

02.01.2015 ob 11:45  

Konec lanskega leta smo v Pomurju dobili prvo interaktivno spletno mesto s storitvijo kupovanja kuponov Bonček.si. Mlada ekipa talentiranih in marljivih Pomurcev za vas išče izdelke in storitve po znižanih cenah.

Po vzoru številnih spletnih strani, ki nudijo popuste, je decembra tudi v Pomurju zaživela prva stran s popusti Bonček.si. Na njej lahko najdete ugodnejše relaksacijske storitve, cenejšo in ostale gostinske ponudbe, rekreacijo ter še mnogo več drugega. Ekipa, sestavljena iz prodajnega in razvojnega oddelka, vam bo na morebitna vprašanja in dodatne informacije z veseljem priskočila na pomoč.

In kako so zadovoljni z začetkom obratovanja? “Vsak začetek je težak, a odziv je zaenkrat odličen. Uporabniki se že odločajo za nakup in to kar v velikem številu, seveda pa je odvisno od ponudbe, cene, popusta in ali je to za njega zanimivo. Na začetku pa ne gre pričakovati preveč, saj se uporabniki morajo privaditi in dobiti zaupanje in potem bo lažje,” pravijo pri Bonček.si.

Kupone lahko zaenkrat plačate s tremi plačilnimi sredstvi in sicer z Moneto, PayPal-om ter po predračunu z UPN obrazecem, katerega prepišete v vašo elektronsko banko ali ga plačate na banki ali pošti.

Kako pa so pomursko spletno stran s popusti sprejeli obrtniki in podjetja? “Največji problem je, da ima veliko pomurskih podjetij že v osnovi nižje cene in je zelo težko dobiti zraven še kakšen dober popust. Podjetjem je v veliki večini zanimivo, malo težav je le pri tem, da veliko podjetij še ni pripravljeno na nekaj novega v naši regiji, saj je to nov pristop k promociji in prodaji izdelkov in storitev. Kljub vsemu, pa so podjetja, ki so že izkoristila to možnost oglaševanja in prodaje in so sprejeli to kot zelo pozitivno in se odločajo za ponovno prodajo.”

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.01.2015 ob 19:17 Pfg gost

      Dalec od kuponkoja ali ena na dan. Totalno bv in to se tudi vidi koliko prodajo

      3 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.01.2015 ob 19:47 nina gost

      Nišče te ne sili ka kaj kujpeš. Ti napravi bokše pa mo pri tebe kujpila. Meni je stvar odlična še kakšno kopanje v Moravcaj bi bilau dobrodošlo. :)

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.01.2015 ob 19:54 gost

      Mogoče je rejsan daleč od kuponkoja, ampak mi je pa zeeelo fajn, ka najdeš gor stvari iz naše okolice.. Ajdi, saj kuponko jih tudi ma, ampak večino stvari najdeš za LJ in MB, CE,.. Tak ka samo tak dale! Vupan, ka vam uspe najti čimveč ponudnikov! :)

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.