https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Duhovniki različnih cerkva se bodo pomerili v nogometu

Murska Sobota, 17.01.2015 ob 8:25  

Jutri bo v telovadnici prve osnovne šole v Murski Soboti potekal ekumenski nogometni turnir.


Turnir se bo začel ob 14. uri in na njem bodo nastopile ekipe katoliške, evangeličanske, pravoslavne in binkoštne cerkve.  Turnirja se bosta tudi udeležila evangeličanski škof Geza Filo in murskosoboški škof Peter Štumpf.

Foto: Škofija Murska Sobota

Po turnirju bo ob 18. uri v Stolni cerkvi Sv. Nikolaja v Murski Soboti ekumensko bogoslužje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.01.2015 ob 9:01 vrmida gost

      Verjetno zbirajo sredstva za zvon ene in zvon dva he he.V pameti bi se naj pomerili da nebi tak lagali.Bokše bi bilo če bi starejšin kaj pomogli pa nebi še celou meli takše debele bleke hi hi.

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.01.2015 ob 11:57 mmm gost

      Kelko li tij pomoreš starejšin. Od pameti tuj ne blestijš, viden. Njih pa tudi ne zagovarjan, ka vsi znamo kakši so, ali trbej prvo na sebe pogledniti.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.01.2015 ob 14:52 vrmida gost

      mmm@ nej da bi se razpočila glede tej lopovij popov lekar hodiš po meši na farof jih dojit.Da si tak pametna ali pameten.Takše kanžore resan trbej podpirati ka so krali in ljudstvi lažejo sram te naj bo in te debele pope tudi.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.01.2015 ob 17:27 nona gost

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.01.2015 ob 17:43 vernik gost

      Zaj naj debele štumf ide brsat tau lagdo ka ga videmo, škoda ka san nej prlej znal be napravo ekipo Za Spomin In Opomin ka je napravo martine vöroše iz Sv jurija. Tak ka be debelome tej kuste tace vkuper spotro do kraja

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.01.2015 ob 19:35 vanč gost

      Ja Štunf te debeli pa te stari z tejmi bajusami tej do igrali fuzbal na vaneči he he pri skledajVej tej so lačni kak neven ka ovak pa lažejo kak peklenščeki ha ha fuzbal do igrali siromačeki blekasti.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.01.2015 ob 20:41 Del R gost

      Naj rajši k nan vsen, ka mamo kakšno kmetijo, pridejo delat "za pro bono"( tudi v lejs npr.), ka dobijo eni še malo delovnih navad, če smo že prej vsi pred Bogon enaki.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      17.01.2015 ob 20:43 Del R gost

      Pa te do več dobroga napravili, ka nede trbelo takšnih podobnih ceremenij delati. Si še malo zavupanje ljudi nazaj pridobijo, kero je ža zdaj praktično na minimumi.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      18.01.2015 ob 14:14 anika gost

      Vijdin ka se minuse tüdi tala. Tou je gvišno debeli gor al pa ova arogantna čarna s škofije ka ma ovoga mladoga popa s štajera. Kak je debeloga nej sramota ka sploj ide v javnost. Tou ka je napravo Martine je sramota od sramote. Srmaka je spravo ob vir dohodkov. Sploj ga ne zanimle kak Martin žive če ma s koj živeti ali nema. V medijaj se hvali s ton lazarovin doumon. Kak ga je ne sron. Država pa občina data za tou stvar 150 gezero ojrov na leto. Gesti pa delajo v župnijskon vrtce. Sron te bodi debeli.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      21.01.2015 ob 20:49 grbanj gost

      Lejko bi meli še sumo borbe...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.