https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: V Radencih pripravili vse za popolno poroko

Radenci, 01.02.2015 ob 13:30  

V hotelu Radin od petka do nedelje poteka sejem Popolna poroka, kjer se obiskovalcem predstavljajo ponudniki, ki poskrbijo, da najlepši dan življenja postane res pravljičen.


Včeraj popoldan se je v okviru dogodka odvijala tudi modna revija poročnih oblek, kjer so si predvsem obiskovalke z zanimanjem ogledale modne trende, v katerih se lahko sprehodijo pred oltar do svojega srčnega izbranca.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2015 ob 15:43 Stewen gost

      BI BILA MOJA ŽENA? - Pred kratkim smo na teh straneh brali in videli na fotografijah, kako naj bi izgledala sedanja (sodobna) ureditev prostorov, pogrinjkov itd za gostijo. Prikaz je bil v znanem gostišču Kovač v Melincih. No, zdaj pa je bila še neke vrste "ponovitev" v Radencih, kjer so svoje vloge odigrale morebitne neveste -manekenke. O. K! Obakrat je bilo lepo prikazano, kako (po)trošiti denar. Je pa problem, dva ..., da ima le melokdo denar za takšne velegostije. Ker denarja ni, ostajajo mladi še neporočeni, še naprej živijo v zunajzakonski skupnosti, ki jo država šteje kot neke vrste formalen zakon. Zanimivo, da se nad tem ne zgražajo ne starši, ne stari starši.... še nekateri župniki ne, čeprav je tudi res, da tu in tam taki še naletijo na katoliškega duhovnika, ki pri spoveda noče dati odveze. Potem gredo k tistemu, ki jo da. - Sam osebno menim, da bi morali organizirati skupinske poroke, kot imajo menda v Koreji, iz bila bi koza cela in volk sit. Tu je torej moj predlog, zdaj pa je na vrsti kak mlad - neobremenjen - duhoven, denimo markovski župnik, ki je te dni pripravil kokline za celo faro, da zadevo izpelje do konca. Seveda bi rad, da kaj poveste še "mladoženci", starši, botre in kumi. Tudi otroci stašev-partnerjev. Če pa bi kdo rad imel gostijo doma, naj skoči na you tube in vpiše "vjenčanje Monika i Ivan",potem pa bo videl, slišal, kako tej stvari "strežejo" na "kajkavskem"

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.02.2015 ob 18:44 kukorčnjak gost

        Stewen, maš praf. Tista gostilna na melincaj "Kovač" je znana najbole po tem, ka je pred bankroton, ka ne plačuje kelnarcem prispevkov in zdravstvenega zavarovanja, da pri njem delajo vaški ljudje na črno,...zato, pa mu je tudi žena pobegnila z drugim!

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2015 ob 16:50 koli gost

      Kakša pa te je popolna poroka ?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2015 ob 18:52 Jebiveter gost

      Nikši stari mladoženci so zmes.... Ka pa te tu dela klovn Urko... No ja na gostijah so zadnje čase pomembnejši klovni kot glasbeniki....

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.02.2015 ob 19:30 Stewen gost

      JEBIVETER - Ne vem, na kaj misliš, ko praviš, da so "zmes" stari mladoženci. Če misliš na posnetek gostije v Zagorju, ki sem ga spet gledal, potem trdim,da tam ni starih mladožencev, saj stari ne more biti mladi-ženec. Če pa misliš na stare dede, ki jim uspe ujeti mlado ženko, potem pa je to že druga pesem. Zakonolomi so bili in bodo. Še dobro, da muslimanski ekstremisti niso prišli do nas in začeli uveljavljati šeiratsko pravo,ker zaradi prešuštva kamenjajo, v najboljšem primeru pa bičajo. Sicer pa so tako in tako krive ženske, ki moškim včasih zmešajo glavo. Še najbolje je tistim, ki se ne ženijo ne m(n)ožijo. Lejko nouč in erorične sanje želim, potem pa dober petelinji zajtrk.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.02.2015 ob 20:10 tinč gost

      draga deca ! ne sanjarite , ne delajte si iluzij in ne zijdajte gradov v oblakaj ! mij smo se nekda ženili doma na gumlaj in naša zveza ešče gnes držij ! vij bi pa radi vsefele moderno , na račun starišof , ker službe nimate , te pa za dva mejseca naraznu !

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.02.2015 ob 8:11 Stewen gost

      HVALA, TINČ - Povsem se strinjam v Tinčem!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.