https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Tretji vikend turnir ŠD Radenske Pomgrad osvojil Vidovič

Puconci, 02.02.2015 ob 7:05  

Šahovsko društvo Radenska-Pomgrad vsako leto organizira serijo osmih konec tedenskih turnirjev, ki potekajo v raznih krajih z obeh strani reke Mure in se jih udeležujejo številni amaterski ljubitelji šaha.

Eden izmed teh turnirjev je že tradicionalno tudi v enem kraju Občine Puconci. Tako se je včeraj v prostorih gostilne Kuhar Kosi v Puconcih zbralo 85 šahistov. 

Prvo mesto je osvojil Saša Vidovič iz Športnega društva Gorišnica iz Hrvaške, drugo mesto je zasedel Boris Kovač iz Športnega društva Radenska Pomgrad, tretje pa rojak zmagovalca Mario Vidovič. Podrobnejše rezultate si poglejte v priponki.

Več fotografij v spodnji galeriji...

Fotogalerija

Komentarji

!Za komentiranje se morate prijaviti

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.