https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Velika dobrodelna zimska produkcija Plesne šole Zeko

Murska Sobota, 02.02.2015 ob 9:00  

V nedeljo je Plesna šola Zeko pripravila tradicionalno 6. Dobrodelno produkcijo, ki je potekala v telovadnici OŠ I v Murski Soboti. Zaradi velikega števila plesalcev, sta bili produkciji kar dve. Najprej so se na Mini Zeko produkciji predstavili najmlajši plesalci in plesalke iz vrtcev. Za njimi pa še  ostali plesalci in plesalke, osnovnošolci, srednješolci, pa tudi odrasli.


Plesna produkcija je velik plesni dogodek in pomeni zaključek polletnega obdobja. Na njem se plesne skupine predstavijo in pokažejo kaj so se v tem obdobju naučile, od najmlajših do najstarejših in od začetnikov do vrhunskih tekmovalcev, ki trenirajo na različnih lokacijah po celotnem Pomurju. Niso pa manjkali tudi svetovni in evropski dobitniki medalj. V okviru prireditve je potekal dobrodelni srečelov, na katerem so zbrali 1650 evrov, ki so jih namenili Društvu paraplegikov Pomurja in Prlekije.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.02.2015 ob 17:11 foro za šalo gost

      najbaokše so bili mladince (hip hop,disco dance sploj pa breake dance) članice so dobre bilej...zaslujžite si zmago seposejdi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.02.2015 ob 10:16 Pipi gost

      Ti si pa zgleda kero drugoga kak Zekojove še nej vido plesati, ka misliš ka si zaslužijo zmago seposedi!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.02.2015 ob 20:38 DRČAK gost

      tudi na Melincih je Zeko šola ! zadnjič sem tan videl eden avtomobil ki je imel zadaj napis ZEKO ŠOLA, tale beli gospod pa se je podal iz njega naravnost v BIFE : zato prite v tole šolo !!!!!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.