https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: LRF pripravil delavnico o zaključnih računih za društva

06.02.2015 ob 10:05  

Tudi v letošnjem letu so v okviru Regionalnega stičišča nevladnih organizacij Pomurja organizirali brezplačno delavnico za pripravo zaključnih računov oziroma letnih poslovnih poročil, ki jih morajo društva vsako leto do konca marca oddati.


Delavnica, ki je potekala v kongresni dvorani Hotela Livada v Moravskih Toplicah je bila namenjena predsednikom, tajnikom in blagajnikom društev oziroma osebam, odgovornim za finančno poslovanje in vodenje poslovnih knjig v društvih. Delavnico je vodila strokovna svetovalka Valerija Vogrinčič.

Na delavnici so navedli zakonske podlage, govorili o načinih vodenja poslovnih knjig, o vrstah izplačil v društvih kot so nagrade, potni nalogi, avtorski honorarji in podobno ter o pripravi dokumentov za zaključni račun. Prav tako so opredelili pridobitne in nepridobitne dejavnosti društva (članarine, donacije, sponzorstva,…).

Delavnica je bila tudi tokrat brezplačna in je bila namenjena članom nevladnih organizacij (društev, zavodov in ustanov) iz Pomurja. Ob zaključku delavnice so udeleženci prejeli potrdilo o udeležbi na delavnici.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.02.2015 ob 15:36 ŠKTD gost

      pri takih organizacijah je potregno izvajati tako računovodstvo ????????? čez celo leto dobimo tisoč evrov sredstev iz razpisa občine, nekaj sto evrov članarine in nekaj drobiža od KS . pa nas je okoli osemdeset članov . končni poslovni račun ??? naj ga delajo in zahtevajo tam kjer se debeli denar obrača !!!! vsak naš posameznik dobro zna kam gre vsak naš evro !

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.