https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Finale Srednjeevropske lige Zrinjevcu

14.2.2015  

Pozni petkov večer je v Zeleni dvorani v Puconcih ponudil še zadnje dejanje letošnje srednje evropske lige v dvoranskem hokeju. Potem, ko se je lani premierno oblikovala hrvaško-slovenska liga so se letos po odlični organizaciji pridružile še Madžarke in tekmovanje naredile še privlačnejše. Igralke Moravskih Toplic so se tudi letos uvrstile v finale in v skladu z tradicijo tudi letos odigrale finale v Sloveniji, saj so vse ostale tekme rednega dela na Hrvaškem.

Moravske Toplice : Zrinjevac (Hrvaška) 1:6 (0:1)

Pred samo tekmo so igralke Zrinjevca veljale za izrazitega favorita, saj je nekaj igralk Moravskih Toplic zbolelo, nekaj pa jih je med sezono nehalo igrati. Kljub vsemu so gledalci videli, za zelo mlado ekipo Moravskih Toplic, dopadljivo igro, ki se je začela z zadeto vratnico (Laura Schmidlechner) že v prvi minuti. V nadaljevanju pa je v deseti minuti gostje povedla v vodstvo Ivona Makar, kar je bil edini zadetek v prvem polčasu. Po odmoru so domačinke najprej izid poravnale in do sredine drugega polčasa so gledalci gledali dokaj izenačen dvoboj s priložnostni na obeh straneh. Ko pa so se igralke Moravskih Toplic odprle v obrambi in iskale priložnosti v napadu, kar je prineslo le še eno zadeto vratnico, so izkušene igralke Zrinjevca to kaznovale s serijo zadetkov Peraničve in tekma je bila odločena. Zmaga Zrinjevca je povsem zaslužena, igralke Moravskih Toplic pa so kljub mladosti pustile zelo dober vtis.

Za Moravske Toplice je zadela Petra Dervarič, za Zrinjevac pa Ivona Makar dvakrat in Dolores Peranič štirikrat.

Več fotografij v spodnji galeriji...

Tekst: Jože Črnko

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.