https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Fašenk v Lotmerki privabil maškare vseh generacij

Ljutomer, 16.02.2015 ob 10:00  

Na pustno nedeljo je v Ljutomeru potekala že tradicionalna prireditev »Fašenk v Lotmerki«, ki jo je letos že 25. organiziralo Turistično društvo Ljutomer. Prireditev se je začela z otroško maškarado, na kateri so otroci skupaj z animatorji rajali in se zabavali ob glasbi. Otroški maškaradi pa je sledila povorka skupinskih mask.

Več fotografij je v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.02.2015 ob 10:56 fašenk gost

      V eni vesi so sküp sprovlali eno velko čamugo. Zjoj bi na lanci šlo 6 hlopcov in 6 dekel. Na zodjo se je nič ne sküp spravilo. Meli so problem. Nige najti takšne velke hüde čamuge pa divje lurfe. Audi metla jin je falila. Tüde s hlopci pa z deklami je bija problem ka nišče neja šteja biti tisti, ki čamugi rit liže.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.02.2015 ob 11:10 bujraš gost

      Zdaj pa še slovensko prosim! Ne vem zakoj pišešv jeziku kerega 2 razmita!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.02.2015 ob 11:55 dokležovje gost

      Tej tan prek so tak cejlo leto maškare brezi mask zraven pa še ne razumljiv jezik in to je to pust .

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.02.2015 ob 14:00 cvenar gost

      lotmeržani , vijdite tole je za vas občinski svet , kateri ne razumete županje in njenih sodelavcev !! kateri pa jo zastopite , pa tak ne greste v povorko ! fašenk , ti si pa en veki bedok !!!!

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.02.2015 ob 16:41 fašenk gost

      Cvenar ti si bedok. Nemren vervati kakši bedoki ste kaj ste si zvolili f toti svet občinske. Pijonca ki se županji v rit porine. Te eno zblojeno branilko narave. Pa še kcoj dobite izdajalko ki je izdala stranko in lidi ki so jo volili. Fuuujjjjjjjjj!

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.