https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zveza vojnih veteranov v Murski Soboti dobila novega predsednika

Murska Sobota, 23.02.2015 ob 7:05  

Včeraj, 21. februarja 2015 je v prostorih hotela Diana potekal volilni občni zbor Zveze vojnih veteranov Slovenije Murska Sobota (OZVVS MS). Zdajšnji predsednik Valter Baldaš je svoje dolgoletno in pridno delo predal novemu predsedniku Vladimiru Miloševiču. Novi podpredsednik je postal Stanislav Wolf.

Po 12 letih predsedovanja OZVVS Murska Sobota se je Valter Baldaš častno poslovil, postal je častni predsednik, za svoje pridno delo pa je od predsedstva dobil spomin. Izvolili so staro novo vodstvo, za dobo 4 let je za predsedovanje OZVVS MS bil izvoljen Vladimir Miloševič, za podpredsednika Stanislav Wolf, sekretar ostaja Janez Kološa. Vsem izvoljenim je dosedanji predsednik Valter Baldaš čestital in jim zaželel veliko uspeha pri svojem delu.

Prvi del volilnega občnega zbora je Valter Baldaš zbrane nagovoril, kulturni program sta s petjem in igranjem na kitaro popestrila Miran Čarni in Monika Novak. Zveza vojnih veteranov deluje že od leta 1995, letos obeležuje 20. letnico delovanja. Valter Baldaš, ki je na volilnem občnem zboru postal častni predsednik ni želel sprejeti nadaljnjega delovanja kot predsednik in se je zato tudi častno umaknil. Občina Cankova je, tako kot druge občine, ki delujejo pod okriljem ZVVS, prav tako prispevala svoj delež in tako dobila svoje častno mesto praporja med ostalimi občinami.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.