https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Ajda Auer odhaja v London

27.12.2010 ob 16:26  

Ajdo Auer iz Ljutomera, ki smo jo lahko spremljali v oddaji Supermodel Slovenije, je znana angleška modna agencija povabila pod svoje okrilje.

16-letna Prlekinja bo v London na preizkus za eno izmed priznanih agencij odšla za obdobje treh tednov. Auerjeva je sicer minuli teden posnela serijo fotografij za dve novi kreaciji prleške modne oblikovalke Jessice Jagec.

Pred objektivom Tanje Zrinski in v kreaciji Jessice Jagec

"Koncept črne obleke je bil ustvariti moderno malo črno obleko, inspirirano iz legendarne obleke Coco Chanel iz Zajtrka pri Tiffanyju. Obleka deformira proporce in še bolj poudari ženskost. Mala črna obleka je obvezen kos oblačila v garderobi vsake ženske, saj je klasika in jo lahko nosimo kamorkoli. Prav nasproten koncept pa je bil uporabljen pri beli obleki. Izhajala sem iz reciklaže luči ter poskušala narediti deformacijo telesa. 

Razmišljala sem, kako bi lahko odpadne materiale predelali v nekaj novega uporabnega. Seveda je oblačilo umetniški kos in je popolnoma nefunkcionalno, vendar vzpodbuja idejo o reciklaži in vzpodbuja ekološko ozaveščenost," pravi Jessica. Fotografije so bile delo prekmurske fotografinje Tanje Zrinski, za frizuro pa je poskrbel Denis Maček.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. anch
      27.12.2010 ob 17:37 anch

      Cool slike. Sicer pa good luck Ajda. ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Darja82
      27.12.2010 ob 17:57 Darja82

      Meni je sicer Anja nekak bole pri srcu, samo očitno ma Ajda tude tisto več. Zanimivo bo ju opazovati kak bosta napredovali.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.