https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Bujta repa s pestro prekmursko glasbeno zasedbo

04.03.2015 ob 11:20  

Klub prekmurskih študentov organizira že 58. Bujto repo, ki bo tokrat še posebej slavnostna, saj bodo prekmurski študenti obeležili že 80. obletnico delovanja.


Bujta repa bo potekala v Festivalni dvorani v Ljubljani v sredo, 18. marca, ob 20:00 s tradicionalno večerjo, nadaljevala pa ob 22:00 s koncertnim delom, na katerem bodo nastopili Veški dečki, Jean Bačič Quartet in Vlado Kreslin z Malimi bogovi.

V okviru letošnje Bujte repe bo Klub prekmurskih študentov s premiero dokumentarnega filma o zgodovini delovanja študentov v Prekmurju obeležil 80. obletnico delovanja. Dogodek bo potekal še posebej slavnostno, in sicer v sredo, 18. marca 2015, v Festivalni dvorani v Ljubljani.

Bujta repa se bo pričela ob 20:00 s tradicionalno večerjo z bujto repo in domačimi kolinami, v okviru katere bo predvajan kratek dokumentarni film, nadaljevala pa s koncertnim delom, ki ga vsako leto obišče čez 1200 mladih. Nastopili bodo Veški dečki, Jean Bačič Quartet in Vlado Kreslin z Malimi bogovi.

Prodaja vstopnic se bo pričela predvidoma z začetkom meseca marca, vstopnice pa bo mogoče kupiti na sedežu Kluba prekmurskih študentov (prostori MIKK-a), na Pomurskem študentskem servisu ter v Festivalni dvorani v Ljubljani. Cena vstopnice za študente bo znašala 5 EUR, za neštudente 8 EUR, na dan dogodka pa bo enotna cena 10 EUR. V predprodaji bo mogoče kupiti tudi večerjo po enotni ceni 5 EUR. Organiziran bo tudi avtobusni prevoz na relaciji Murska Sobota-Maribor-Ljubljana in nazaj.

Bujta repa je tradicionalni dogodek v organizaciji Kluba prekmurskih študentov, na katerem se zberejo prekmurski študenti, gospodarstveniki, politiki ter drugi gostje iz slovenskega in pomurskega javnega življenja. Po neuradnih podatkih je Bujta repa prvič zaživela pred 58. leti, kar jo označuje za eno najstarejših študentskih zabav v Ljubljani, svojo popularnost pa vsako leto znova dokazuje z več kot 1200 obiskovalci.

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.03.2015 ob 19:21 lauraas gost

      Vse pohvale za bujto repo, bi pa trbalo odgovorne na Pomurcu vprašati in okarati, zakaj pod prispevkom o zakonu istospolnih niso omogočili komentarjev, da bi podali svoje mnenje.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.03.2015 ob 20:40 lauraas gost

      Na sobotainfo so pa dovoljeni komentarji pod prispevkom o zakonu istospolnih.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.03.2015 ob 13:49 Olosh gost

      lauraas zato so nej dali, ker so prekmurci idioti, keri vidijo samo svoj ego in želje, za življenje drugih se jin pa jebe!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.